ro

Optiunea se gaseste in MENTOR > Alte module > AdminJOBs > Proceduri de date.

Procedurile de date sunt utilizate pentru a produce actualizari automate in baza de date, pentru a bloca la facturare parteneri care nu intrunesc conditiile impuse de politica firmei, care au autorizatii de functionare expirate, pentru a bloca la vanzare marfuri expirate, sau pentru a controla starea stocurilor cu data de expirare in vederea restrictionarii vanzarilor de marfuri sau produse apropiate de data expirarii.

Interogarea bazei de date se executa automat, pe baza unui orar atasat procedurii. Programul ofera un set de proceduri predefinite, dar se pot imagina si alte actiuni de actualizare, in functie de specificul firmei. Descrierea frazei SQL de executat  poate fi facuta de catre operatori pe baza exemplelor din procedurile predefinite. Adaugarea sau modificarea frazelor SQL de interogare este facilitata de sistemul automat de propunere a denumirilor de campuri pentru fiecare tabela in parte. Editorul SQL evidentiaza pe baza de culori cuvintele cheie ale limbajului pe masura descrierii frazei.

Actualizarea procedurilor predefinite se realizeaza din Service – Actualizari – Actualizare sabloane proceduri de date sau direct din view-ul de proceduri.

In cadrul alertei se completeaza obligatoriu urmatoarele campuri: Explicatii, Nume ORACLE, Orar executie, Activa = Da/Nu . Desigur, fraza SQL de interogare trebuie sa fie corecta pentru a obtine rezultatul dorit.

“Nume obiect Oracle” reprezinta o denumire unica in baza de date si este folosit de server pentru a identifica orarul in sistemul scheduler al motorului bazei de date.

Procedurile de date predefinite pe care le puteti importa din sabloane:

  • Actualizare stare stocuri
  • Blocare articole fara autorizatie
  • Blocare parteneri fara autorizatie
  • Blocare parteneri cu datorii mari
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.