ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 25 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Informare D112

Ordinul 1942/2020 ce reglementeaza noi modificari in declaratia 112 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 426 din 21 mai 2020, iar specificatiile de pe site-ul ANAF prinvind D112 au fost actualizate în data de 22.05.2020, cu modificari majore ce implica schimbarea semnificativa a structurii declaratiei.

Versiune nouă SALARII 885.02

Această ultimă versiune conține modificări la salarii privind indemnizaţia pentru supraveghere copil și indemnizaţia de şomaj urgenţă, care sunt excluse de la aplicarea facilităţilor din construcţii şi de la aplicarea scutirilor de impozit pentru contractele neimpozabile cf. art 60 din Codul Fiscal.

E timpul să ajuți și tu!

Ştim că îţi este greu în aceste vremuri şi faci tot posibilul să ţii capul sus. Mai ştim că multora le este încă şi mai greu, dar că există oameni care au înţeles asta.

Paște fericit

Și de Paște, rămânem în siguranță cu toții, pentru a-i proteja pe cei dragi nouă!
Sărbători luminoase!


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.