Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE®

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 27 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Vineri, 11 iunie 2021 – teambuilding WME

Vineri, 11 iunie, ne luăm o zi liberă pentru teambuilding, urmând ca luni, 14 iunie, să revenim la programul normal de birou, cu forţe proaspete. Dacă sunteţi curioşi să aflaţi unde mergem, daţi click aici. Codrii seculari ai Iaşului, ascund multe comori. Două din ele se află la 20 de km de oraş, în vechea […]

Paște fericit

Vă dorim sărbători pascale în tihnă, sănătoși, alături de cei dragi!

WinMENTOR ENTERPRISE şi KPMG Corporate Tax Manager

Colaborarea deschisă în anul 2020 cu KPMG România aduce utilizatorilor WinMENTOR ENTERPRISE posibilitatea de a folosi datele din WME pentru conlucrarea cu KPMG şi formatele sale specifice.

Versiune nouă – DECLARAŢII 224.05

Noua versiune de DECLARAŢII 224.05 cuprinde o serie de corecţii privind Declarația 112, printre care raportarea angajaţilor suspendați în luna în care au primit sume și raportarea indemnizaţiilor de maternitate fără stagiu de cotizare.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.