ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 25 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

SaladBox la StartupCafe

Ca foarte multe companii, în această perioadă şi noi luptăm şi ne protejăm, lucrând de acasă pentru clienţii noştri. Dar cum se descurcă aceia dintre ei care nu sunt IT-işti, ci au o afacere cu mâncare şi puncte de desfacere în mall-uri?

Versiune nouă WME 19.027

WME 19.027 conţine modificările conform Ordinului nr. 705 din 11 martie 2020, pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului (390 VIES) „Declaraţie recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare”.

ANAF – Informare termen depunere declaraţii fiscale

Astăzi, 21.03.2020, ANAF a emis un comunicat de presă prin care anunţă că, împreună cu Ministerul Finanțelor Publice, au hotărât să renunțe la propunerea de prorogare a termenului de depunere a declarațiilor.

Suntem aici, cu voi, chiar dacă de-acasă!

Ca și voi, suntem preocupați de situația „virusată” din jurul nostru, aşadar luăm toate măsurile pentru a proteja sănătatea voastră și a noastră și pentru a asigura continuitatea activității. Mare parte dintre colegii noştri lucrează acum de acasă, dar programul de lucru rămâne neschimbat.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.