Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE®

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 28 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Raportarea SAF-T disponibilă în WME

Transmiterea datelor contabile şi fiscale către ANAF, prin intermediul Declaraţiei 406 (SAF-T), se poate face de către marii contribuabili direct din WME.

Lucrări de mentenanţă pe site-ul ANAF

Dragi clienţi, Verificarea codurilor fiscale din programele WinMENTOR nu este funcţională deoarece serviciile ANAF sunt în mentenanţă. După finalizarea perioadei de mentenanţă a serverelor ANAF, verificarea va fi din nou disponibilă.

Sărbători fericite

Programul de sărbători

Pe 24 şi 31 decembrie vom fi la casele noastre, unii cu treabă în bucătărie, alţii ocupaţi cu venirea Moşului sau cu şampania şi artificiile de Anul Nou. În cele câteva zile dintre sărbători vom fi la birou, să punem lucrurile în ordine pentru un an 2022 început cu dreptul!


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.