Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE®

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 27 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Ultimele modificări fiscale, publicate în Monitorul Oficial

Au fost publicate în Monitorul Oficial cele două ordonanțe de modificare a Codului fiscal și a celui de procedură fiscală adoptate de Guvernul României săptămâna trecută.

Informare: pe 25 august, suportul tehnic din Iaşi nu va fi disponibil

Miercuri, 25 august, echipa WME din Iaşi nu va fi disponibilă pentru suport tehnic. Fiind data limită pentru depunerea mai multor declaraţii, dacă întâmpinaţi dificultăţi, distribuitorul dumneavoastră vă poate ajuta. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Implementare Raportare SAF-T (Standard Autdit File for Taxation)

Luni, 9 august 2021, ANAF a actualizat documentaţia tehnică SAF-T. Schema SAF-T se bazează pe modelul OCDDE şi cuprinde cinci module: registru jurnal, creanţe, datorii, mijloace fixe şi inventar. Primele trei module se vor depune în mod regulat (conform cu perioada de depunere a declaraţiilor de TVA), datele referitoare la mijloacele fixe se vor transmite o singură dată pe an (până la depunerea situaţiilor financiare) iar informaţiile legate de inventar, doar la solicitarea autorităților fiscale.

Gânduri bune de la 8035m înălţime

Felicitări, Laura Mareş şi Justin Ionescu!


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.