Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE®

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 29 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Paște fericit!

Vă dorim Sărbători Pascale cu bucurie, speranţă şi pace, alături de cei dragi vouă!

Primul nostru SAF-T e un succes! Dar al tău, cum va fi?

Ne-am testat munca şi am depus – noi primii – Declaraţia 406 SAF-T, ca să fim siguri că şi tu o vei depune cu succes nu peste multă vreme. ANAF a validat declaraţia noastră, aşa că poţi privi spre viitor cu încredere.

Versiune nouă WME®

Versiunea WinMENTOR ENTERPRISE® care conţine D406 SAF-T este disponibilă atât pentru utilizatorii BD Oracle cât şi pentru utilizatorii BD PostgreSQL.

Sfaturi pentru siguranţa datelor

1. Serverul de terminale pentru angajaţii care intră remote trebuie să fie o maşină dedicată doar acestui lucru, în aşa fel încât aceştia să nu intre remote pe serverul cu baza de date. 2. Share-urile de pe serverul cu bazele de date WME ar trebui reorganizate în aşa fel încât: să nu existe share-uri pe […]


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.