Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE®

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 27 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Versiune nouă – DECLARAŢII 223.08

Această versiune permite declararea în D112 a primelor speciale – stimulent stare de urgenţă în câmpul dedicat din secţiunea E: „11.1 Stimulentul de risc acordat medicilor, personalului medicosanitar, personalului paramedical, inclusiv personalului auxiliar, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților infectați cu COVID-19, pe perioada stării de urgență”.

Cadoul nostru pentru tine, la început de an

2021 începe cu un cadou mult muncit de noi pentru tine: tehnologia de administrare a bazelor de date PostgreSQL pentru WinMENTOR ENTERPRISE!

Licenţele sunt gratuite şi scapi de semnarea unor contracte de zeci de pagini, în timp ce sugestiile pentru customizare şi îmbunătăţire sunt la îndemână din abundenţă pentru cea mai performantă soluţie open source la nivel mondial.

Craciun fericit!

Anul acesta, petrecem sarbatorile in siguranta, cu inima si sufletul acasa. Craciun fericit!

Datele dumneavoastră sunt şi vor fi mereu în siguranţă!

2020 a fost un an complicat şi plin de încercări pentru toată lumea. Un an în care, pe lângă noul coronavirus care pune în pericol sănătatea oamenilor, a trebuit să ne protejăm (şi să vă ajutăm să vă protejaţi) cât mai bine şi de o serie de viruşi informatici. De aceea, ne bucurăm să vă informăm că, începând cu data de 16.12.2020, societăţii TH JUNIOR SRL i-a fost atestată conformitatea cu prevederile ISO 27001 pentru sistemul de management al securităţii informaţiilor.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.