ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 25 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Versiune nouă – WME 20.002

Versiunea stabilă WinMENTOR ENTERPRISE 20.002 este disponibilă şi poate fi descarcată de aici sau din secţiunea de Download.

Versiune nouă – Declaraţii 221.04

Noua versiune a aplicaţiei de declaraţii cuprinde corecţii în D112 pentru cazurile care priveau firmele ce aplică facilităţile din domeniul construcţiilor şi au indemnizaţii aferente stării de urgenţă.

Versiuni noi – SALARII 887.05 şi DECLARAŢII 221.02

SALARII 887.05 cuprinde corecţii cu privire la calculul impozitului în cazul angajaţilor neimpozabili aflaţi în şomaj tehnic sau Iu şi corecţii la modul de calcul al contribuţiei CAM pentru firmele de construcții.

Versiuni noi: SALARII 887.03 şi DECLARAŢII 221.01

SALARII 887.03 cuprinde modificări de structură a bazei de date. Acestea sunt necesare pentru a putea configura indemnizaţiile noi de IU și IT în contracte de IU și IT în D112. Din acest motiv va fi necesar recalculul salariilor în lunile în care există indemnizaţii pentru supraveghere copil sau indemnizaţii de şomaj tehnic în stare de urgență.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.