Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE®

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 28 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Dragii noştri,

Fiindcă ştim că aşteptaţi cu toţii informaţii despre includerea declaraţiei D406 (SAF-T) în aplicaţiile WinMENTOR şi WinMENTOR ENTERPRISE, vă asigurăm – şi pe această cale – că vom lansa în timp util versiunile care vă vor permite să o depuneţi până la data de 28 februarie 2022.

SAF-T bate la ușă pentru marii contribuabili!

Lucrăm la proiectul D406 de câteva luni bune, iar finalitatea este că până la sfârșitul anului vom avea un export XML funcțional pentru această declarație.

Ultimele modificări fiscale, publicate în Monitorul Oficial

Au fost publicate în Monitorul Oficial cele două ordonanțe de modificare a Codului fiscal și a celui de procedură fiscală adoptate de Guvernul României săptămâna trecută.

Informare: pe 25 august, suportul tehnic din Iaşi nu va fi disponibil

Miercuri, 25 august, echipa WME din Iaşi nu va fi disponibilă pentru suport tehnic. Fiind data limită pentru depunerea mai multor declaraţii, dacă întâmpinaţi dificultăţi, distribuitorul dumneavoastră vă poate ajuta. Vă mulţumim pentru înţelegere!


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.