ro

Acest modul permite evidenta cursurilor suspendate, planificate sau efectuate de catre angajatii firmei.

I. FUNCTIONARE

In nomenclatorul de teme se definesc temele care vor fi efectuate, formatorul, numarul de ore aferente fiecarei teme, precum si pretul. Cursantii se vor completa automat, in momentul in care se asociaza temele unor functii, sau dupa ce se vor completa datele in Fisa de scolarizare.

In nomenclatorul de cursuri se definesc cursurile si se vor alege temele aferente fiecaruia.

Pe masura ce se completeaza datele în fisa de scolarizare sau se aleg cursurile in nomenclatorul de functii, se va completa si tab-ul nr. 2 – Cursanti, cu numele angajatilor care au urmat acel curs sau care il au asociat in functii.

In nomenclatorul de teme se asociaza cursurile si temele aferente functiilor. Acestea se vor prelua automat in Fisa de scolarizare, dupa apasarea butonului Preluare cursuri – starea lor va fi marcata prin „?”.

Prin intermediul Fisei de scolarizare se pot planifica cursurile. In functie de modul de filtrare, se poate asocia un curs fie unei formatii, fie doar la anumite functii etc… Prin intermediul butonului „Preluare cursuri”, se aduc in grila toate cursurile aferente angajatilor.

Pe tabul nr. 2 – Fisa individuala se poate consulta lista tuturor cursurilor efectuate de catre un angajat. Nu se pot sterge din aceasta macheta cursurile care au fost asociate functiei corespunzatoare angajatului respectiv (in nomenclatorul de functii).

In nomenclatorul de personal – pe tabul 3. CV, vor aparea toate cursurile de perfectionare ale angajatului respectiv.

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.