ro

Optiunea se foloseste pentru a repara o lista personalizata, care in urma configurarilor facute de operator afiseaza mesaj de eroare la deschidere.

Activarea optiunii “SafeMODE” se face din  meniului “Unelte” a Modulului LISTE MENTOR.

Doar prima lista pe care o veti deschide dupa activare se va face in “SafeMODE”. Dupa inchiderea listei, dezactivarea “SafeMODE” se va face automat.

In “SafeMODE”, lista se va deschide fara a incarca filtrele, coloanele calculate si coloanele etajate.

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.