ro

Reprezinta o situatie a stocurilor la un anumit moment. Lista aduce datele din cadrul subunitatii curente, dar daca este generata pe „Cumulat firma”, aduce miscarile din toate subunitatile, obtinandu-se astfel o imagine mai ampla la nivelul intregii firme.

Interfata de generare a acestei liste permite selectia urmatoarelor elemente:

  • Momentul la care se doreste analiza stocului
  • Detalierea sau nu a stocului pe serii
  • Articolele dorite sau „Toate articolele”
  • Gestiunile dorite sau „Toate gestiunile”
  • Tipurile contabile dorite sau „Toate tipurile contabile”

Lista Stocuri la moment are functionalitati particulare, pentru situatia in care se doresc informatii rapide.

S-a introdus optiunea marcata in imaginea de mai jos, care listeaza stocul asa cum se vede la preluarea de pe livrari, adica stocul disponibil AZI.

Varianta din imaginea de mai jos este vechea lista de stocuri la moment, care porneste de la stocul lunii precedente si care adauga cantitati intrate/iesite pentru a reproduce stocul la sfarsitul lunii de lucru.

Varianta ultima, disponibila si pana acum, da posibilitatea de a vedea stocul la o anumita data a lunii de lucru, specificata de utilizator, ca in imaginea urmatoare.

Aceasta varianta porneste tot de la stocul lunii precedente si adauga cantitati intrate/iesite pana la data specificata.

De asemenea, pentru cresterea vitezei in situatii in care seriile nu sunt interesante, se poate opta pentru listare FARA desfasurare pe serii, ceea ce duce la o crestere substantiala de viteza, atat in varianta la zi(stoc curent), cat si in varianta la sfarsitul lunii.

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.