Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro

Întâlnirea distribuitorilor WinMENTOR® şi WME® – ediţia 2022

Cu toată bucuria anunțăm marea familie WinMENTOR că, după 2 ani dificili, vom avea din nou ocazia să ne întâlnim cu toţi distribuitorii noştri din ţară, reluând astfel şirul Întâlnirilor distribuitorilor WinMENTOR® şi WME®. Mergem în „ţara de dincolo de vârfuri de brad”, Bucovina noastră dragă, iar gazdele de la Best Western Bucovina – Club de Munte din Gura Humorului ne-au pregătit un loc îmbietor și cald, tocmai potrivit pentru niște oameni care se cunosc bine și colaborează de ani mulți.

Ultima întâlnire cu toți distribuitorii noștri din țară a avut loc în 2019 la Târgu Mureș. Imediat după aceea, tocmai atunci când planurile noastre pentru 2020 începeau să se realizeze, pandemia de coronavirus a lovit întreg mapamondul. Ne-a surprins pe toți dar ne-am regrupat, ne-am adaptat și am continuat să facem planuri și să muncim. Acum, ne bucurăm din toată inima că mai sunt doar câteva zile până ne vom revedea cu toți colaboratorii din echipa de distribuție.

În tot acest timp, am reușit să depășim etape dificile și să aducem în prim-plan câteva realizări importante, necesare și de ajutor pentru toți utilizatorii WinMENTOR si WME: am lansat WME pe PostgreSQL, democratizând accesul la tehnologie de vârf pe o aplicație bine rodată sub Oracle, am lansat cu succes SAF-T și E-Factura, suntem la final cu e-Transport. În plus față de accesul cu mult mai facil la WME pentru cei care au văzut o piedică în prețul tehnologiei Oracle, am oferit tuturor la timp și în condiții optime cele mai recente actualizări la modificările Codului Fiscal și ale procedurilor ANAF.

Am răzbit și am crescut în cei doi ani pandemici, ne-am mărit echipa și ne-am sporit performanțele! Suntem recunoscători clienților noștri pentru susținerea lor și vă asigurăm că ne străduim în fiecare zi să o merităm! Creștem împreună!

Vom fi departe de taste în perioada 15-18 septembrie, dar din 19 septembrie vom putea începe toamna mai aproape de fiecare dintre dumneavoastră!

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.