Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro

Colaborarea deschisă în anul 2020 cu KPMG România aduce utilizatorilor WinMENTOR ENTERPRISE posibilitatea de a folosi datele din WME pentru conlucrarea cu KPMG şi formatele sale specifice.

De aceea, începând cu versiunea 21.031, WME va avea o nouă opţiune de listare. Este vorba de generarea balanţei contabile a unei firme într-un format compatibil cu aplicaţia cu caracter fiscal lansată de KPMG România, denumită KPMG Corporate Tax Manager, despre care puteţi găsi informaţii generale aici: https://www.kpmgprofitax.com/.

Această aplicaţie reduce semnificativ folosirea foilor de calcul tabelar în procesul de determinare a rezultatului fiscal şi asigură un cadru adecvat de control al funcţiei de taxe. În plus, toate informaţiile care stau la baza calculului de impozit pe profit, inclusiv documente suport, vor putea fi accesibile dintr-o singură locaţie.

Pentru toate detaliile despre aplicaţie, vă invităm să luaţi legătura direct cu Dl. Daniel PANĂ, Tax Director la KPMG România, la dpana@kpmg.com.

IMPORTANT!

În perioada 15 Aprilie – 15 Mai, clienţii WME vor beneficia de un discount de 25% pentru primul an de utilizare a KPMG Corporate Tax Manager, în cazul în care contactează KPMG în acest interval.

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.