Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro

TeamViewer

TeamViewer este soluţia pentru partajarea simplă a spaţiului de lucru. Putem controla la distanţă spaţiul de lucru al unui partener pentru a oferi asistenţă online sau putem să arătăm ecranul nostru unui client. Cu TeamViewer, ne putem conecta la orice PC sau server din lume în câteva secunde. Putem controla de la distanţă PC-ul partenerului nostru ca şi cum am sta în faţa lui.

Pentru clientul spontan: TeamViewer QuickSupport

Este un modul client, redus şi compact, care se execută imediat fără instalare şi nu necesită drepturi de administrare – optimizat pentru asistenţă imediată.

Versiune completă: Team Viewer All-In-One

Această versiune poate stabili şi accepta conexiuni dinspre exterior – o soluţie convenabilă pentru orice situaţie.

Declaraţie de securitate


TeamViewer utilizează o tehnică de criptare completă bazată pe private/public Key Exchange şi AES (256 Bit) Session Encoding. Această tehnologie este bazată pe aceleaşi standarde precum https/SSL şi este considerată complet sigură după standardele actuale. Key Exchange-ul garantează, de asemenea, o protecţie deplină a datelor între clienţi. Acest lucru înseamnă că nici serverele noastre de distribuire nu vor putea să citească fluxul de date.

Toate fişierele programului sunt securizate cu ajutorul tehnologiei VeriSign. Aceasta vă permite să verificaţi originea executabilelor pe care le-aţi primit.


Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.