Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiune nouă – DECLARAȚII 23.022/8

Noua versiune cuprinde diverse corecții la declarația D112 pentru cazurile în care angajații beneficiază de cei 200 lei scutiți cf. OUG168 și au concedii medicale în lună, precum și modificarea formulelor de calcul pentru B_brutSalarii și E3_16 Sume încasate.

Versiune nouă DECLARAȚII 23.022/6

DECLARAȚII 23.022/6 cuprinde actualizarea Anexelor declarației D112 conform Ordinului comun nr. 165/7/1272/456 și corecții la câmpul B_cnp (număr asigurați șomaj).

Executabil nou WinMENTOR 23.021/3

Executabilul noii versiuni de WinMENTOR 23.021/3 cuprinde corecția asupra calcului sumei scutite conform O.U.G. 168 în cazul în care salariatul realizează ore suplimentare și are și zile de concediu de boală/maternitate.

Versiune nouă – DECLARAȚII 23.022/4

Noua versiune DECLARAȚII 23.022/4 cuprinde diverse corecții la declarația D112 printre care posibilitatea generării declarației cu cifra de afaceri zero pentru firmele din domeniul construcțiilor/agro-alimentar.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.