Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiuni noi – DECLARAŢII 22.051/1 şi WinMENTOR 22.051/1

Noua versiune DECLARAŢII 22.051/1 cuprinde actualizarea Declaraţiei 394 conform OPANAF 77/2022, utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii aprilie 2022.

Versiune nouă – DECLARAŢII 22.041/3

Noua versiune a aplicaţiei DECLARAŢII cuprinde modificări la D100, constând în eliminarea câmpului de Bonificaţii şi introducerea câmpului de Reducere (cf. OPANAF nr. 237/ 18.02.2022), precum şi alte corecţii la D300 şi D406 SAF-T.

Paște fericit!

Vă dorim Sărbători Pascale cu bucurie, speranţă şi pace, alături de cei dragi vouă!

Versiune nouă – WinMENTOR 22.041/3

WinMENTOR 22.041/3 cuprinde corectarea problemei de la transmiterea bonurilor către casa de marcat apărută în versiunea 22.041/1 precum şi alte modificări în modulele Mentor, WMEdi şi Service Auto. Procedura de upgrade este cea cunoscută şi se găseşte în folder-ul versiunii curente (nu este de ajuns copierea executabilului de MENTOR, pentru că vor fi probleme la calculul salariilor).


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.