Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiune nouă – DECLARAŢII 223.08

Această versiune permite declararea în D112 a primelor speciale – stimulent stare de urgenţă în câmpul dedicat din secţiunea E: „11.1 Stimulentul de risc acordat medicilor, personalului medicosanitar, personalului paramedical, inclusiv personalului auxiliar, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților infectați cu COVID-19, pe perioada stării de urgență”.

Craciun fericit!

Anul acesta, petrecem sarbatorile in siguranta, cu inima si sufletul acasa. Craciun fericit!

Datele dumneavoastră sunt şi vor fi mereu în siguranţă!

2020 a fost un an complicat şi plin de încercări pentru toată lumea. Un an în care, pe lângă noul coronavirus care pune în pericol sănătatea oamenilor, a trebuit să ne protejăm (şi să vă ajutăm să vă protejaţi) cât mai bine şi de o serie de viruşi informatici. De aceea, ne bucurăm să vă informăm că, începând cu data de 16.12.2020, societăţii TH JUNIOR SRL i-a fost atestată conformitatea cu prevederile ISO 27001 pentru sistemul de management al securităţii informaţiilor.

Versiuni noi – DECLARAŢII 223.06 şi WinMENTOR 893.01

Noua versiune DECLARAŢII 223.06 cuprinde o serie de corecţii la D112, privind anumite cazuri, pe care le puteți consulta aici, iar kitul noii versiuni este disponibil aici. *** Versiunea WinMENTOR 893.01 cuprinde diverse corecţii la capitolul salarii precum și opțiuni noi, cum ar fi posibilitatea completării automate a agentului de pe documente ca fiind utilizatorul de WinMENTOR cu care […]


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.