Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.

Status eFactura

Versiune nouă – DECLARAȚII 25.051/4

DECLARAȚII 25.051/4 cuprinde actualizarea Declaraţiei 300 conform OPANAF nr. 888/29.04.2024, utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii mai 2024, precum şi corecţie la SAFT: Active în ceea ce priveşte documentele asociate imobilizărilor în cazul modificărilor de preţ. Kitul noii versiuni de DECLARAŢII și documentația aferentă pot fi descărcate de aici.

Detalii importante legate de obținerea codului UIT

Pentru generarea codului UIT vă reamintim următoarele: datele referitoare la e-Transport se pot declara cu maximum 3 zile calendaristice înainte de data începerii transportului, dar nu mai târziu de momentul prezentării în punctul de trecere a frontierei la intrarea în România sau la locul de import, respectiv punerea efectivă în mișcare a vehiculului. Prin urmare, […]

Versiune nouă DECLARAȚII 24.051/3

DECLARAȚII 24.051/3 cuprinde corecții la declarația SAF-T: Active privind erorile la validare de la câmpul AcquisitionAndProductionCostsEnd și modificarea denumirii furnizorului exportată pe câmpul AssetSuplier, pentru intrările în stoc pe baza notei de predare. Kit-ul noii versiuni de DECLARAȚII și documentația cu explicații pot fi descărcate de aici.

Versiuni noi – Kit WinMENTOR 24.051/1 și DECLARAŢII 24.051/2

Versiunea nouă WinMENTOR 24.051/1 cuprinde corecții în ceea ce privește rotunjirile facturilor și reflectarea lor în listele de parteneri, introducerea unui nou format pe import extrase MT940 (Sanpaolo), actualizarea configurărilor de indemnizații din baza de date Martor (NEW), precum și o serie de corecții și dezvoltări pentru e-Factura. Kit-ul noii versiuni de WinMENTOR și documentația […]


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.