Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


WinMENTOR ENTERPRISE şi KPMG Corporate Tax Manager

Colaborarea deschisă în anul 2020 cu KPMG România aduce utilizatorilor WinMENTOR ENTERPRISE posibilitatea de a folosi datele din WME pentru conlucrarea cu KPMG şi formatele sale specifice.

TVA-ul se întoarce!

Astăzi începe o nouă ediţie a campaniei „TVA-ul se întoarce”. Pentru orice configuraţie (nouă sau de upgrade) WinMENTOR clasic, cumpărată în intervalul 1 aprilie – 7 mai 2021, iepuraşul de Paşte îţi înapoiază taxa pe valoarea adăugată.

Versiune nouă – DECLARAŢII 224.05

Noua versiune de DECLARAŢII 224.05 cuprinde o serie de corecţii privind Declarația 112, printre care raportarea angajaţilor suspendați în luna în care au primit sume și raportarea indemnizaţiilor de maternitate fără stagiu de cotizare.

Versiune nouă – WinMENTOR 894.01

Această nouă versiune cuprinde parametrii noi de la salarii, începând cu anul 2021, extinderea aplicării facilităţilor din domeniul construcţiilor asupra tuturor tipurilor de contracte, posibilitatea înregistrării facturilor de intrare cu regim special pentru agricultori, conform art.315 CF, precum şi alte noutăţi.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.