Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Actualizare fişiere de calcul al salariilor

În ultima versiune de WinMENTOR 892.01, valoarea indemnizaţiei pentru şomaj urgenţă cu cod 998 se ia în calcul la aplicarea deducerii de bază, chiar dacă setările de pe indemnizaţie sunt corecte (exclusă de la calculul deducerii).
Pentru remedierea acestei probleme este necesar să actualizaţi fişierele CalcC.Db și CalcD. Db. Procedeul de upgrade se face de pe macheta de Recalcul salarii apăsând pe butonul de NEW.

Versiune nouă – WinMENTOR 892.01

WinMENTOR 892.01 cuprinde modul de lucru pentru zilele libere obţinute de părinți conform OUG 147/2020, evidenţa zilelor de concediu de odihnă restante din anii anteriori, evidenţa orelor suplimentare rămase de compensat din lunile anterioare, precum și alte dezvoltări pe partea de pontaje și condiții de salarizare.

DECLARAŢII 223.01 – versiune nouă

Noua versiune DECLARAŢII 223.01 cuprinde actualizarea Declaraţiei 112 conform Ordinului comun nr. 2814/1536/1806 al MFP/MMJS/MS, publicat în M.Of.1005/ 29.10.2020, valabil începând cu luna de raportare 10/2020.

Părinţi salariaţi – indemnizaţie cf. OUG 147/2020

Am actualizat documentaţia privind „Starea de alertă-urgenţă – Indemnizaţii și mod de lucru” prin includerea la punctul E a indemnizaţiei pentru părinții salariaţi care pot beneficia de zile libere în condiţiile specificate de OUG 147/2020. Modul de rezolvare este similar cu indemnizaţia cu cod 996 conform Legii 19/2020, diferențele constând în codul indemnizaţiei, care va fi 997, și în faptul că pentru aceste sume se aplică facilităţile din domeniul construcţiilor.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.