Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Vineri, 11 iunie 2021 – teambuilding WinMENTOR

Vineri, 11 iunie, ne luăm o zi liberă pentru teambuilding, urmând ca luni, 14 iunie, să revenim la programul normal de birou, cu forţe proaspete. Dacă sunteţi curioşi să aflaţi unde mergem, daţi click aici. Codrii seculari ai Iaşului, ascund multe comori. Două din ele se află la 20 de km de oraş, în vechea […]

Paște fericit

Vă dorim sărbători pascale în tihnă, sănătoși, alături de cei dragi!

WinMENTOR ENTERPRISE şi KPMG Corporate Tax Manager

Colaborarea deschisă în anul 2020 cu KPMG România aduce utilizatorilor WinMENTOR ENTERPRISE posibilitatea de a folosi datele din WME pentru conlucrarea cu KPMG şi formatele sale specifice.

TVA-ul se întoarce!

Astăzi începe o nouă ediţie a campaniei „TVA-ul se întoarce”. Pentru orice configuraţie (nouă sau de upgrade) WinMENTOR clasic, cumpărată în intervalul 1 aprilie – 7 mai 2021, iepuraşul de Paşte îţi înapoiază taxa pe valoarea adăugată.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.