Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.

Status eFactura

Versiune nouă DECLARAȚII 24.051/3

DECLARAȚII 24.051/3 cuprinde corecții la declarația SAF-T: Active privind erorile la validare de la câmpul AcquisitionAndProductionCostsEnd și modificarea denumirii furnizorului exportată pe câmpul AssetSuplier, pentru intrările în stoc pe baza notei de predare. Kit-ul noii versiuni de DECLARAȚII și documentația cu explicații pot fi descărcate de aici.

Versiuni noi – Kit WinMENTOR 24.051/1 și DECLARAŢII 24.051/2

Versiunea nouă WinMENTOR 24.051/1 cuprinde corecții în ceea ce privește rotunjirile facturilor și reflectarea lor în listele de parteneri, introducerea unui nou format pe import extrase MT940 (Sanpaolo), actualizarea configurărilor de indemnizații din baza de date Martor (NEW), precum și o serie de corecții și dezvoltări pentru e-Factura. Kit-ul noii versiuni de WinMENTOR și documentația […]

Versiune nouă DECLARAȚII 24.051/1

DECLARAȚII 24.051/1 cuprinde actualizarea Declarației 112 conform Ordinului comun nr. 723/31/474/1264 al ANAF/CNPP/CNASS/ANOFM din 22.04.2024, precum și diverse corecții la declarația SAF-T: Active. Kit-ul noii versiuni de DECLARAȚII și documentația cu explicații pot fi descărcate de aici.

TVA-ul se întoarce până pe 10 mai

Ai plecat deja în vacanța de Paște și te gândești că ai ratat campania TVA-ul se întoarce? Fii fără grijă, am prelungit oferta până vineri, 10 mai! Astfel, pentru orice configurație (nouă sau de upgrade) WinMENTOR®, cumpărată în intervalul 01 aprilie – 10 mai 2024, iepurașul de Paște îți înapoiază taxa pe valoarea adăugată. Pentru […]


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.