Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiune nouă – DECLARAŢII 22.051/5

Noua versiune cuprinde corecţia pentru cazurile de facturi cu taxare inversă/regim special care, în anumite condiţii, nu se raportau în D394.

Versiuni noi – DECLARAŢII 22.051/1 şi WinMENTOR 22.051/1

Noua versiune DECLARAŢII 22.051/1 cuprinde actualizarea Declaraţiei 394 conform OPANAF 77/2022, utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii aprilie 2022.

Versiune nouă – DECLARAŢII 22.041/3

Noua versiune a aplicaţiei DECLARAŢII cuprinde modificări la D100, constând în eliminarea câmpului de Bonificaţii şi introducerea câmpului de Reducere (cf. OPANAF nr. 237/ 18.02.2022), precum şi alte corecţii la D300 şi D406 SAF-T.

Paște fericit!

Vă dorim Sărbători Pascale cu bucurie, speranţă şi pace, alături de cei dragi vouă!


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.