Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Raportarea SAF-T disponibilă în WinMENTOR

Transmiterea datelor contabile şi fiscale către ANAF, prin intermediul Declaraţiei 406 (SAF-T), se poate face de către marii contribuabili direct din WinMENTOR.

Lucrări de mentenanţă pe site-ul ANAF

Dragi clienţi, Verificarea codurilor fiscale din programele WinMENTOR nu este funcţională deoarece serviciile ANAF sunt în mentenanţă. După finalizarea perioadei de mentenanţă a serverelor ANAF, verificarea va fi din nou disponibilă.

Sărbători fericite

Programul de sărbători

Pe 24 şi 31 decembrie vom fi la casele noastre, unii cu treabă în bucătărie, alţii ocupaţi cu venirea Moşului sau cu şampania şi artificiile de Anul Nou. În cele câteva zile dintre sărbători vom fi la birou, să punem lucrurile în ordine pentru un an 2022 început cu dreptul!


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.