ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiune nouă – WinMENTOR 879.01

Modificările acestei versiuni cuprind tratarea diferitelor cazuri de detașați, conform ordinului 3063/2019. De asemenea, începând cu această versiune, s-a introdus posibilitatea configurării drepturilor de acces pe categorii de utilizatori pentru următoarele module: Declarații, WMEdi și Service AUTO.

Versiune nouă – WinMENTOR 877.05

Am corectat situaţia transmiterii fluturaşilor de salariu prin email existentă în versiunea WinMENTOR 877.01, astfel încât angajaţii vor primi doar fluturaşul propriu, criptat, aşa cum s-a întâmplat până la versiunea anterioară. Începând cu această versiune, nu se va mai ţine cont de valoarea constantei Transmitere fluturaşi pe E-mail fără parolă, ataşamentele ajungând mereu parolate.

Semnalare situație WinMENTOR

Stimaţi utilizatori de WinMENTOR, Noua interfață a aplicației WinMENTOR a fost creată odată cu schimbarea mediului de programare, după cum probabil stiți deja. Noul WinMENTOR a fost portat pentru a fi compatibil pe Delphi 10 Tokio, o versiune modernă și performantă a mediului nostru de programare tradițional Delphi. Din păcate, modificarea interfeţei a condus la […]

Versiune nouă – Declaraţii 218.02

Am postat o nouă versiune de DECLARAŢII: 218.01, care cuprinde raportarea situaţiei salariale aferente lunii Iulie 2019 pentru firmele de construcţii care aplică facilităţile prevăzute în OUG 43/2019.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.