svgs
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiune nouă – WinMENTOR 870.01

Versiunea WinMENTOR 870.01 cuprinde modificări în modulul Salarii. Printre acestea se numără adăugarea unor noi tipuri de contracte, posibilitatea colectării automate a veniturilor şi zilelor lucrate necesare calcului indemnizaţiilor de boală, dar şi corecţia calculului reţinerilor definite ca % din salariul tarifar. Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteţi şi descărca.  ATENŢIE: […]

D112 – în lucru după noi modificări ANAF

Pe 30.05.2019, ANAF a modificat Soft-ul A, Soft-ul J şi Anexa validări conform Ordinului comun din 23.05.2019 al ministrului finanţelor publice nr. 2165, ministrului muncii şi justiţiei sociale nr. 837 şi al ministrului sănătăţii nr. 743, valabil începând cu 01.04.2019.

Verificare funcţionare DECLARAŢII

În ultima vreme, repetatele update-uri ale sistemelor de operare de la Microsoft au arătat incompatibilităţi între aceste sisteme de operare şi anumite componente folosite în protecţia aplicaţiei DECLARAŢII.

Versiuni noi – WinMENTOR 868.02 şi DECLARAŢII 212.05

Noile versiuni de programe au apărut după modificarea modului în care ANAF a implementat ordonanţa 114/2018 în declaraţia D112, cu efect asupra calculului de salarii pentru firmele de construcţii: veniturile luate în calcul la aplicarea facilităţilor nu sunt doar cele pentru care se calculează CAS, în plus, nu s-a legiferat procentul CAM specificat în ordonanţă, în cazul aplicării facilităţilor.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.