Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


100 de ani de CECCAR

Versiune nouă – WinMENTOR 896.02

Versiunea WinMENTOR 896.02 permite setarea constantei „Căutare: caracterele tastate sunt transformate în MAJUSCULE” încă de la intrare pe prima firmă. De asemenea, s-a introdus o opţiune nouă în Service –> Avarie –> Patchuri –> 895 – „Actualizare bifă construcţii pe tipuri de indemnizaţii”, care permite corectarea indemnizaţiilor cu bifa de Construcţii apărută în versiunea anterioară. Funcționarea acestei opțiuni este condiţionată de existența contribuţiilor corect configurate pentru firmele de construcții.

Versiune nouă – DECLARAŢII 226.01

Noua versiune cuprinde o corecţie la D112, pentru cazul în care un zilier are bifa de pensionar, şi actualizarea Declarației 300 – Decont de taxă pe valoarea adăugată conform OPANAF nr. 632/2021, utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii iunie 2021 valabil de la data 01.07.2021 – publicat în data 01.07.2021.

Vineri, 11 iunie 2021 – teambuilding WinMENTOR

Vineri, 11 iunie, ne luăm o zi liberă pentru teambuilding, urmând ca luni, 14 iunie, să revenim la programul normal de birou, cu forţe proaspete. Dacă sunteţi curioşi să aflaţi unde mergem, daţi click aici. Codrii seculari ai Iaşului, ascund multe comori. Două din ele se află la 20 de km de oraş, în vechea […]


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.