ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR® , realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


COMUNICAT CNAS – Salariații în șomaj tehnic sunt asigurați în sistemul asigurărilor sociale de sănătate

CNAS a dat ieri un comunicat de presă în care precizează că „a operat în Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) modificările necesare pentru ca salariații care s-au aflat în șomaj tehnic, dar care nu figurau în baza de date ca persoane asigurate în perioadele în care acestea au beneficiat de indemnizația prevăzută la alin. (1) al art. XI din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 30/2020, să își păstreze calitatea de asigurat, chiar dacă această indemnizație a fost constituită ca obligație de plată în Declarația 112 la o dată ulterioară, respectiv în luna aprilie 2020 pentru luna martie 2020.”

Despre angajaţii în şomaj tehnic care apar ca fiind neasiguraţi

Dragi utilizatori,

Problema angajaţilor care sunt în şomaj tehnic şi apar ca fiind neasiguraţi în sistemul de sănătate persistă. Vă putem asigura că toţi cei ce au completat corect Declaraţia 112 din WinMENTOR şi apoi au trimis-o către ANAF, au trimis un formular în care angajatul apare ca fiind asigurat şi în sistemul de asigurări pentru şomaj şi în sistemul de asigurări de sănătate.

Driver nou pentru casele Activa

Colegii noştri de la SYMAC SYSTEM din Tg. Jiu au dezvoltat un nou driver pentru casele de marcat ACTIVA/TREMOL. Acesta este înglobat în aplicaţiile WinMENTOR® şi WinMENTOR ENTERPRISE® şi permite utilizarea pe aceste case a tuturor modalităţilor de plată existente

Versiune nouă – Declaraţii 221.04

Noua versiune a aplicaţiei de declaraţii cuprinde corecţii în D112 pentru cazurile care priveau firmele ce aplică facilităţile din domeniul construcţiilor şi au indemnizaţii aferente stării de urgenţă.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.