Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


NOU: Serviciul „Autoimport extrase” pentru contabili – GRATUIT

WinMENTOR & Libra Internet Bank propun contabililor serviciul „Autoimport extrase”

Versiune nouă DECLARAȚII 23.061/1

DECLARAȚII 23.061/1 cuprinde dezvoltările necesare pentru Declarația anuală D406 Active (SAF-T Active) – declararea mijloacelor fixe – și Declarația SAF-T trimestrială.

Program 1 iunie și Rusalii

Joi, 1 iunie, vom avea program normal, urmând să revenim la birou marți, pe 6 iunie. În acest răstimp vom fi departe de taste și aproape de familie și prieteni.

Informare: problemă la ANAF la interogarea bazei de date

De câteva zile, serviciul de interogare a bazei de date cu coduri fiscale parteneri nu este funcțional pe site-ul ANAF. Din această cauză, apelarea funcțiilor Preluare info. ANAF.RO și Verificare coduri fiscale pe documente din programul WinMENTOR returnează eroare legată de conexiunea cu serverul.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.