ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR® , realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


DECLARAŢII 222.02 – Versiune nouă

Versiunea nouă a aplicaţiei DECLARAŢII cuprinde modificări la D394 conform Ordinului 3281, prin introducerea câmpului „Au fost efectuate operaţiuni cu persoane afiliate în perioada de raportare?”, precum şi actualizarea modelului de adeverinţă CASS.

Versiune nouă – DECLARAŢII 222.01

Această versiune cuprinde corecţii pentru D112, referitoare la zilieri şi la câmpul Suma încasată.

Versiune nouă – DECLARAŢII 221.08

Noua versiune de DECLARAŢII 221.08 cuprinde arhiva cu noile formule de BILANŢ SEMESTRIAL 2020, ce trebuie importate în program. Pentru generarea corectă a BILANŢULUI este necesar ca luna iunie să fie finalizată.

COMUNICAT CNAS – Salariații în șomaj tehnic sunt asigurați în sistemul asigurărilor sociale de sănătate

CNAS a dat ieri un comunicat de presă în care precizează că „a operat în Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) modificările necesare pentru ca salariații care s-au aflat în șomaj tehnic, dar care nu figurau în baza de date ca persoane asigurate în perioadele în care acestea au beneficiat de indemnizația prevăzută la alin. (1) al art. XI din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 30/2020, să își păstreze calitatea de asigurat, chiar dacă această indemnizație a fost constituită ca obligație de plată în Declarația 112 la o dată ulterioară, respectiv în luna aprilie 2020 pentru luna martie 2020.”


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.