Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiune nouă – WinMENTOR 22.091/1 cu e-Transport

WinMENTOR 22.091/1 cuprinde noul modul e-Transport care oferă clienţilor posibilitatea înregistrării documentelor la ANAF şi obţinerea codului UIT necesar transportului de mărfuri cu risc fiscal ridicat conform condițiilor prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 41/2022 pentru instituirea Sistemului național privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat RO e-Transport. Pentru mai multe detalii despre acest modul puteţi consulta documentaţia ce însoţeşte versiunea.

Versiune nouă – DECLARAŢII 22.091/4

Noua versiune cuprinde corecţii suplimentare referitoare la eroarea cu „valid floating point value” de la generarea declaratiei D112 şi corectii la la bazele si valorile creantelor cu facilitati (CAS si CASS ) care s-au alterat in versiunea 22.091/3.

Versiune nouă – DECLARAŢII 22.091/3

Noua versiune cuprinde corecţii la declaraţia D112 referitoare la eroarea cu „valid floating point value” şi eroarea obţinută la contractele part-time legată de câmpurile de exceptat sau neexceptat.

Versiune nouă – DECLARAŢII 22.091/2

Noua versiune cuprinde actualizarea declaraţiei D112, inclusiv pentru contractele part-time, cu modificările din Ordinul comun nr. 1667/2194/772/4079 al ANAF/CNPP/CNASS/ANOFM din 16.09.2022, valabil începând cu luna de raportare 08/2022 – publicat în data de 21.09.2022.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.