ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiune nouă – Declaraţii 221.04

Noua versiune a aplicaţiei de declaraţii cuprinde corecţii în D112 pentru cazurile care priveau firmele ce aplică facilităţile din domeniul construcţiilor şi au indemnizaţii aferente stării de urgenţă.

Versiuni noi – WinMENTOR 887.05 şi DECLARAŢII 221.02

WinMENTOR 887.05 cuprinde corecţii cu privire la calculul impozitului în cazul angajaţilor neimpozabili aflaţi în şomaj tehnic sau Iu şi corecţii la modul de calcul al contribuţiei CAM pentru firmele de construcții.

Versiuni noi: WinMENTOR 887.03 şi DECLARAŢII 221.01

WinMENTOR 887.03 cuprinde modificări de structură a bazei de date. Acestea sunt necesare pentru a putea configura indemnizaţiile noi de IU și IT în contracte de IU și IT în D112. Din acest motiv va fi necesar recalculul salariilor în lunile în care există indemnizaţii pentru supraveghere copil sau indemnizaţii de şomaj tehnic în stare de urgență.

Informare D112

Ordinul 1942/2020 ce reglementeaza noi modificari in declaratia 112 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 426 din 21 mai 2020, iar specificatiile de pe site-ul ANAF prinvind D112 au fost actualizate în data de 22.05.2020, cu modificari majore ce implica schimbarea semnificativa a structurii declaratiei.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.