ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Informare D112 pentru domeniul construcţii

Deoarece formatul declaraţiei D112 în conformitate cu OUG 43/2019 încă nu a apărut, vă recomandăm să folosiţi o versiune mai veche WinMENTOR (870.05) pentru a putea depune D112 aferentă lunii septembrie 2019. Versiunea poate fi descărcată de aici. Pentru funcţionarea corectă este nevoie să dezarhivaţi fişierul şi să îl copiaţi în folderul WinMent. Executabilul descărcat […]

Întâlnirea Distribuitorilor WinMENTOR/WME 2019

Ca în fiecare an la început de octombrie, călătorim pentru a ne întâlni cu distribuitorii noştri din toată ţara. Şi pentru că am auzit numai de bine de Târgu-Mureş, de pe 3 până pe 6 octombrie vom merge să vedem cu ochii noştri Piaţa trandafirilor, Cetatea medievală, faimoasa Scară Rákóczi sau Palatul Culturii.

Informare D112 pentru domeniul construcţii

Deoarece formatul declaraţiei D112 în conformitate cu OUG 43/2019 întârzie să apară, vă recomandăm să folosiţi o versiune mai veche WinMENTOR (870.05) pentru a putea depune D112 aferentă lunii august 2019. Versiunea poate fi descărcată de aici. Pentru funcţionarea corectă este nevoie să dezarhivaţi fişierul şi să îl copiaţi în folderul WinMent. Executabilul descărcat se […]

Noul proiect pentru D112 – informare

În seara zilei de 21 august, MFA ne-a făcut o surpriză: noul proiect pentru D112, valabil cu luna iulie 2019.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.