Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR® , realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Informare – concedii medicale cu cod indemnizatie=51

Ieri, 21.10.2020, s-a actualizat Softul A pentru Declarația 112. Noua versiune conține următoarea specificaţie:
„D112_A7.2.3/12.10.2020: întrucât reglementarile legislative nu sunt complete, CM cu cod indemnizaţie=51 nu sunt acceptate în acest moment”.

Eroare ANAF preluare parteneri: TVA la încasare

Dragi utilizatori, Începând cu data de 16.10.2020, nu mai funcţionează descărcarea informaţiilor pentru interogarea persoanelor impozabile, ce aplică sistemul de TVA la încasare. Astfel, când se doreşte „Actualizarea partenerilor de pe site” din WinMENTOR, se generează o eroare. Aşteptăm remedierea situaţiei de către ANAF.

Versiuni noi – DECLARAŢII 222.05 şi WinMENTOR 888.08

Noua versiune DECLARAŢII 222.05 cuprinde actualizarea Declaraţiei 112, în conformitate cu modificările făcute în modulul de Salarii începând cu versiunea 888.01.

Versiunea WinMENTOR 888.08 cuprinde diverse corecţii la capitolul salarii. Nu este necesară verificarea de structuri dacă veniţi de pe o versiune cu rădăcina 888.

Versiune nouă – WinMENTOR 888.04

Dacă aţi făcut upgrade la versiunea 888.xx, trebuie să copiaţi executabilul 888.04 în directorul WinMent. Verificarea de structuri nu este necesară.
Dacă încă nu aţi trecut la versiunea nouă, este necesar să faceţi un upgrade la versiunea WinMENTOR 888.02 pentru actualizarea directorului NEW, iar apoi să copiaţi executabilul 888.04.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.