Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Dragii noştri,

Fiindcă ştim că aşteptaţi cu toţii informaţii despre includerea declaraţiei D406 (SAF-T) în aplicaţiile WinMENTOR şi WinMENTOR ENTERPRISE, vă asigurăm – şi pe această cale – că vom lansa în timp util versiunile care vă vor permite să o depuneţi până la data de 28 februarie 2022.

Ultimele modificări fiscale, publicate în Monitorul Oficial

Au fost publicate în Monitorul Oficial cele două ordonanțe de modificare a Codului fiscal și a celui de procedură fiscală adoptate de Guvernul României săptămâna trecută.

Informare: pe 25 august, suportul tehnic din Iaşi nu va fi disponibil

Miercuri, 25 august, echipa WinMENTOR din Iaşi nu va fi disponibilă pentru suport tehnic. Fiind data limită pentru depunerea mai multor declaraţii, dacă întâmpinaţi dificultăţi, distribuitorul dumneavoastră vă poate ajuta, la fel şi colegele noastre de la Humor, cărora le mulţumim anticipat. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Implementare Raportare SAF-T (Standard Audit File for Taxation)

Luni, 9 august 2021, ANAF a actualizat documentaţia tehnică SAF-T. Schema SAF-T se bazează pe modelul OCDDE şi cuprinde cinci module: registru jurnal, creanţe, datorii, mijloace fixe şi inventar. Primele trei module se vor depune în mod regulat (conform cu perioada de depunere a declaraţiilor de TVA), datele referitoare la mijloacele fixe se vor transmite o singură dată pe an (până la depunerea situaţiilor financiare) iar informaţiile legate de inventar, doar la solicitarea autorităților fiscale.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.