ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


ANAF – Informare termen depunere declaraţii fiscale

Astăzi, 21.03.2020, ANAF a emis un comunicat de presă prin care anunţă că, împreună cu Ministerul Finanțelor Publice, au hotărât să renunțe la propunerea de prorogare a termenului de depunere a declarațiilor.

Versiune nouă – DECLARAŢII 218.09

Versiunea nouă de DECLARAŢII cuprinde actualizarea structurii fişierului xml pentru Declaraţia 390, începând cu raportarea din luna februarie 2020.

O nouă versiune ANAF a D390 și noutăţi la Salarii

Miercuri, 18.03.2020, ANAF a adăugat o nouă versiune a Declaraţiei 390, conforma OPANAF nr. 705/11.03.2020 – începând cu perioada de raportare 02/2020.

Suntem aici, cu voi, chiar dacă de-acasă!

Ca și voi, suntem preocupați de situația „virusată” din jurul nostru, aşadar luăm toate măsurile pentru a proteja sănătatea voastră și a noastră și pentru a asigura continuitatea activității. Mare parte dintre colegii noştri lucrează acum de acasă, dar programul de lucru rămâne neschimbat.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.