Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR®, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Versiune nouă – WinMENTOR 23.011/1 cu parametri Salarii 2023 şi noutăţi la e-Factura

WinMENTOR 23.011/1 cuprinde actualizarea parametrilor şi funcţionalităţii modulului de salarii începând cu luna ianuarie 2023, conform HG nr. 1447/2022 şi OUG nr. 168/2022. În afară de constantele cu salariul minim, mediu, ore medie lunare, etc., s-au modificat deducerile personale de bază şi au fost introduse două deduceri suplimentare noi. De asemenea, s-a modificat modul de aplicare a sumei de 200 lei scutită de contribuţii şi impozit şi modul de acordare a facilităţilor salariale în funcţie de tipul de contract. Pentru informaţii detaliate, vă rugăm să studiaţi documentaţia care însoţeşte kit-ul.

Veste bună pentru toţi contribuabilii aflaţi pe lista ANAF

Sistemul de raportare SAF-T a devenit obligatoriu și pentru firmele mijlocii, de la 1 ianuarie 2023. Întrucât lista acestora a fost modificată în mod repetat, ANAF a pus la dispoziție pe site-ul propriu o noua versiune a acesteia. Ea cuprinde primele 15.127 de firme din această categorie, selectate în funcție de un indicator calculat după cifra de afaceri, obligațiile fiscale declarate și cheltuielile cu personalul.

Versiune nouă – WinMENTOR 22.121/5

WinMENTOR 22.121/5 cuprinde, în special, modificări și actualizări la e-Factura, printre care posibilitatea transmiterii e-Facturii interne în valută și actualizarea identificatorului BT-24 (1.0.1) pentru e-Factura emisă începând cu 29.12.2022, conform Ordinului MF 4092/2022.

Program de Sarbatori 2022

Iarna aceasta vom sărbători Crăciunul și Anul Nou cu bucurie, împreună cu toți cei dragi nouă, iar acest lucru vi-l dorim și dumneavoastră, din toată inima! Între 27 şi 30 decembrie 2022 vom fi la birou, punând în ordine toate cele pentru ca, pe 3 ianuarie, să putem începe anul 2023 cum se cuvine!


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.