ro

Vă rugăm să vizitaţi paginile din secţiunea de suport şi forumul WinMENTOR. Aici veţi găsi răspunsuri la multe dintre întrebările dvs. În cazul în care totuşi nu reuşiţi să găsiţi o rezolvare la problema dvs. şi nici distributorul zonal nu vă poate ajuta, ne puteţi contacta pe email (trimiteţi mesajul catre Service Software pentru un răspuns prompt) sau telefonic la 0232 217.260. – int. 113 sau 114 pentru Iaşi, şi 0230 233.638 sau 0230 231.414 pentru Gura Humorului.

Toţi utilizatorii autorizaţi WinMENTOR pot beneficia de servicii de suport tehnic, în baza unui contract. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi distribuitorul zonal sau departamentul comercial la 0232 217260 int. 120.
Pentru nou-veniţii în sistemul WinMENTOR, recomandăm cu căldură un prim contact cu pagina recomandări ce conţine indicaţii hardware-software de ordin general.

Vă îndemnăm să vizitaţi paginile Documentaţie, Utilizare şi Soluţii unde veţi găsi răspunsuri la multe dintre întrebările dvs.. În cazul în care totuşi nu reuşiţi să găsiţi o rezolvare şi nici distributorul zonal nu vă poate ajuta, ne puteţi descrie problema, completând formularul de mai jos.


Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.