Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro

Cel mai bun suport îl obţii de la cei de lângă tine!

Vă rugăm să vizitaţi paginile din secţiunea de suport şi forumul WinMENTOR®. Aici veţi găsi răspunsuri la multe dintre întrebările dvs. În cazul în care totuşi nu reuşiţi să găsiţi o rezolvare la problema dumneavoastră, distribuitorul zonal vă poate ajuta.

După aproape 30 de ani de experienţă, s-a dovedit că un suport eficient este acela pe care îl obţii de la cineva apropiat, care îţi poate fi alături în cel mai scurt timp.

Dacă aţi cumpărat WinMENTOR sau aplicaţia DECLARAŢII direct de la agenţii noştri de vânzări din Iaşi sau din Gura Humorului, ei sunt oamenii care vă ajută cu suportul tehnic de care aveţi nevoie. Dacă aţi achiziţionat WinMENTOR sau aplicaţia DECLARAŢII printr-unul dintre distribuitorii din reţeaua noastră, vă rugăm să vă adresaţi cu încredere acestuia sau unui distribuitor din zona în care vă aflaţi.

Toţi utilizatorii autorizaţi WinMENTOR pot beneficia de servicii de suport tehnic, în baza unui contract. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi distribuitorul zonal.

Pentru nou-veniţii în sistemul WinMENTOR, recomandăm cu căldură un prim contact cu pagina recomandări ce conţine indicaţii hardware-software de ordin general.

Vă îndemnăm să vizitaţi paginile Documentaţie, Utilizare şi Soluţii unde veţi găsi răspunsuri la multe dintre întrebările dumneavoastră.


Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.