ro

WinMENTOR 887.03 cuprinde modificări de structură a bazei de date. Acestea sunt necesare pentru a putea configura indemnizaţiile noi de IU și IT în contracte de IU și IT în D112. Din acest motiv va fi necesar recalculul salariilor în lunile în care există indemnizaţii pentru supraveghere copil sau indemnizaţii de şomaj tehnic în stare de urgență.

Pentru evidenţierea valorii indemnizaţiilor din luna precedentă s-au introdus coloane noi în listele Contribuţii Sinteză și Contribuţii angajat pentru a vă ajuta la identificarea contribuţiilor declarate în luna curentă.

Conform OUG 69/14.05.2020 se pot acorda prime fără contribuţii iar configurarea corectă a primei se va găsi aici. De asemenea, începând cu aprilie 2020 numărul detaşărilor în România este limitat de către ANAF la 5 detaşări per angajat.

Lista completă a noutăţilor aduse de această versiune este disponibilă aici, iar kitul acesteia poate fi descărcat de aici.

***

DECLARAŢII 221.01 cuprinde actualizarea Declaraţiei 112 conform Ordinului 1943/ publicat în M.Of. din 21.05.2020.

Din cauza modului în care se doreşte raportarea indemnizaţiilor aferente stării de urgenţă ca noi contracte în D112, vor apărea situaţii în care valorile calculate în MENTOR vor fi diferite faţă de valorile cumulate declarate pentru creanţe, în funcţie de numărul de angajaţi ai firmei.

ATENŢIE! Versiunea actuală nu este destinată firmelor din domeniul construcțiilor care aplică facilităţile și au indemnizaţii de şomaj sau supraveghere copil. Pentru aceste firme se va posta o altă versiune de Declaraţii.

Detaliile pentru DECLARAŢII 221.01 sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteţi şi descărca.

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.