Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro

Versiune nouă – WinMENTOR 23.011/1 cu parametri Salarii 2023 şi noutăţi la e-Factura

WinMENTOR 23.011/1 cuprinde actualizarea parametrilor şi funcţionalităţii modulului de salarii începând cu luna ianuarie 2023, conform HG nr. 1447/2022 şi OUG nr. 168/2022. În afară de constantele cu salariul minim, mediu, ore medie lunare, etc., s-au modificat deducerile personale de bază şi au fost introduse două deduceri suplimentare noi. De asemenea, s-a modificat modul de aplicare a sumei de 200 lei scutită de contribuţii şi impozit şi modul de acordare a facilităţilor salariale în funcţie de tipul de contract. Pentru informaţii detaliate, vă rugăm să studiaţi documentaţia care însoţeşte kit-ul.

În plus, la partea de configurare liste s-a introdus posibilitatea vizualizării modificărilor în timp real şi introducerea/editarea imaginilor direct din preview.

Lista completă a modificărilor şi kitul noii versiuni pot fi descărcate de aici.

***

Începând cu versiunea 23.011/1, validarea facturilor ce trebuie trimise în sistemul e-Factura este direct integrată în aplicaţia WinMENTOR prin intermediul funcţiilor API, eliminându-se astfel paşii manuali legaţi de folosirea validatorului Duk Integrator.

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.