ro

Stimaţi utilizatori de WinMENTOR,

Noua interfață a aplicației WinMENTOR a fost creată odată cu schimbarea mediului de programare, după cum probabil stiți deja. Noul WinMENTOR a fost portat pentru a fi compatibil pe Delphi 10 Tokio, o versiune modernă și performantă a mediului nostru de programare tradițional Delphi.

Din păcate, modificarea interfeţei a condus la apariția unor bug-uri (aparent neînsemnate), cu implicații imediate. Începând cu versiunea 877.01 au fost identificate situații nedorite la transmiterea fluturașilor pe e-mail, unde – din motive pe care le vom descoperi în cel mai scurt timp – variabila de adrese destinație nu se mai resetează. Acest fapt conduce la o anomalie legată de funcționarea bufferul de memorie, cu efecte nedorite în ceea ce privește datele transmise.
Un astfel de efect face ca fiecare dintre angajați să primească pe e-mail fluturașii tuturor celorlalti angajați. Partea bună este ca protecția a fost astfel gândită încât informațiile din fișier să nu poată fi accesate fără introducerea parolei personale atunci când constanta «Transmitere fluturași pe E-mail fără parolă» este setată pe NU de către utilizator (setare pe care o recomandăm insistent!). Parolele sunt personale și se seteaza la nivel de contract individual de muncă.

Vom reveni, în timpul cel mai scurt, cu o nouă versiune a aplicației, în care situațiile de acest gen să nu mai fie posibile.

Vă mulțumim pentru întelegere!

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.