Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro

Scandia Food

Scandia Food

„Activitatea companiei este una complexă fiind împărțită pe gestiuni cu producție proprie și centre de cost necesare analizei financiare, prin urmare am avut nevoie să alegem un program fiabil, ușor de înțeles și cu un transfer de date rapid, pentru ca procesul de migrare să nu perturbe obiectivele lunare.

Decizia de a achizitiona WinMENTOR ENTERPRISE s-a luat ca urmare a unui studiu comparativ a mai multor programe, în final, funcționalitățile oferite de acesta și echipa facând decizia mai ușoară.

Având nevoie de un program care să ne permită personalizarea rapoartelor și integrarea de sisteme, am ales să implementăm WinMENTOR ENTERPRISE, iar migrarea s-a produs în timp util și fără incidente.

Utilizăm acest program din 2014, și înca mai avem lucruri de învățat și descoperit despre el, deoarece se dezvoltă continuu, apărând noi facilități sau eficientizându-le pe cele deja existente, dar recomandăm WinMENTOR ENTERPRISE pentru toți cei care doresc o viziune clară a companiei și un timp de lucru utilizat într-un mod eficient.”

Mădălina Cociorba
Contabil
Scandia Food

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.