Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro

Evomag

Evomag

„Suntem prezenți în comerțul online din 2005. În 2012, date fiind creșterea afacerii și competiția din acest domeniu, pentru a putea face față schimbărilor și optimizărilor permanente de care avea nevoie compania noastră, am achiziționat programul de gestiune WinMENTOR. Utilizarea programului de gestiune ne-a permis dezvoltarea platformei pe care operam.

În 2014 am luat hotărârea de a dezvolta platforma e-commerce de la zero, deoarece platforma anterioară nu mai permitea o viteză de dezvoltare suficient de mare în condiții de siguranță.

Astfel, între 2012 și 2014 programul de gestiune WinMENTOR a reprezentat o soluție adaptată perfect la condițiile de piață și la procesele optimizate ale unui magazin online modern. Din 2015 însă, având în vedere upgrade-ul nostru, a fost necesar să implementăm o soluţie optimizată, aceasta concretizându-se în programul WinMENTOR ENTERPRISE. Acesta ne ajută să funcționăm cu succes pe noua platformă, și de atunci lucrăm la funcționalități noi, pe care nu le-am fi putut susține cu programul de gestiune anterior.

Migrarea către WinMENTOR ENTERPRISE a reprezentat un pas înainte în dezvoltarea afacerii noastre. Programul actual oferă, în plus faţă de cel anterior, o viteză mult mai mare în operaţiile pe care le efectuăm zilnic.”

Mihaela Savin
Director economic
Evomag

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.