Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com WinMENTOR ENTERPRISE: ERP gestiune, contabilitate Romania
ro

DCN EU Retail – Cash&Carry

DCN EU Retail – Cash&Carry

WinMENTOR ENTERPRISE ne-a impresionat deoarece este foarte ușor de accesat, prezintă o interfață intuitivă, iar acest lucru îl face să fie utilizat cu ușurință.

Fiind Cash&Carry, avem un volum de date foarte mare și cu WinMENTOR ENTERPRISEam economisit mult timp în studierea și generarea rapoartelor lunare și anuale.

Un alt punct forte al soft-ului este atât gestionarea drepturilor utilizatorilor, cât și monitorizarea acestora, putând afla în orice moment informații cu privire la adăugarea sau modificarea documentelor.

Începând cu automatizarea recepțiilor cu ajutorul terminalelor mobile ale căror date se importă în sistem, continuând cu emiterea automată din sistem a cardurilor pentru clienți, legătura cu dispozitive mobile exterioare precum casele de marcat, cititoare de coduri de bare precum și sisteme integrate TouchScreen și finalizând cu vânzarea efectivă, gestiunea fiind actualizată în timp real, putem spune că WinMENTOR ENTERPRISE este un soft complet pentru magazine medii și mari.

Mulțumiri și felicitări sincere întregului colectiv de la TH Junior.”

Moldoveanu Laurentiu
Administrator
DCN EU Retail – Cash&Carry

Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.