ro
WinMENTOR ENTERPRISE – Soluţii ERP româneşti începând cu 1993

WinMENTOR ENTERPRISE

O soluţie ERP completă, bazată pe o experienţă de peste 25 de ani şi pe feedback continuu primit de la cei peste 45.000 de utilizatori ai produselor noastre.

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri.

Versiune nouă – WME 19.006

Versiunea stabilă WinMENTOR ENTERPRISE 19.005 este disponibilă şi poate fi descarcată de aici sau din secţiunea de Download. Noutăţile aduse de aceasta sunt detaliate aici.

Versiune nouă – Salarii 877.05

Am corectat situaţia transmiterii fluturaşilor de salariu prin email existentă în versiunea Salarii 877.01, astfel încât angajaţii vor primi doar fluturaşul propriu, criptat, aşa cum s-a întâmplat până la versiunea anterioară. Începând cu această versiune, nu se va mai ţine cont de valoarea constantei Transmitere fluturaşi pe E-mail fără parolă, ataşamentele ajungând mereu parolate.

Semnalare situație Salarii

Stimaţi utilizatori de Salarii, Noua interfață a aplicației Salarii a fost creată odată cu schimbarea mediului de programare, după cum probabil stiți deja. Noul Salarii a fost portat pentru a fi compatibil pe Delphi 10 Tokio, o versiune modernă și performantă a mediului nostru de programare tradițional Delphi. Din păcate, modificarea interfeţei a condus la […]

Versiune nouă – Declaraţii 218.02

Am postat o nouă versiune de DECLARAŢII: 218.01, care cuprinde raportarea situaţiei salariale aferente lunii Iulie 2019 pentru firmele de construcţii care aplică facilităţile prevăzute în OUG 43/2019.


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.