ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

Noua versiune cuprinde exportul Bilantului in format .xml si corectii aferente declaratiei D112 pentru pontajele cu urmatoarele situatii:

  • indemnizatie de boala pe toata luna si sume atribuite, a caror marime este mai mica decat salariul minim/numarul de zile lucratoare din luna;
  • indemnizatie de boala pe o parte din luna si zile de intrerupere neconsiderate ca zile de suspendare (I sau N);
  • indemnizatie de boala pe o parte din luna, in conditiile unui salariu realizat, pentru zilele lucrate, sub minimul pe economie.

Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

Echipa WinMENTOR

Postată pe 21 Mar 2018 de către adminNews

In versiunea noua DECLARATII 205.01 s-au operat modificari pentru D112 in conformitate cu OUG 8/2018. De asemenea, s-a actualizat BILANTUL.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici, iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici.

In atentia tuturor clientilor: din cauza unor probleme cu serverul ANAF, la validarea codurilor fiscale apare mesajul "Nu am putut comunica cu serverul ANAF, HTTP 503 service unavaible"; ulterior e posibil ca aplicatia sa se blocheze cu mesajul "Index out of bounds".

Verificarea va fi posibila in momentul in care serverul ANAF va fi functional.

Echipa WinMENTOR

Postată pe 16 Mar 2018 de către adminNews

In contextul modificarilor aduse de OUG 3 sunt necesare schimbari in configurarile contributiilor ce pot fi accesate aici, si in configurarile indemnizatiilor ce pot fi accesate aici.

De asemenea, pentru a putea prelua salariul net si brut aferent anului 2017 pentru persoanele scutite de impozitul de venit este necesar sa se parcurga pasii din documentatia accesibila aici.

In cel mai scurt timp vom posta o versiune pentru calculul contributiilor conform OUG 3, precum si D112 corespunzator.

Echipa WinMENTOR

Postată pe 15 Feb 2018 de către adminNews

A aparut versiunea noua a aplicatiei WinMENTOR 852.10, ce include posibilitatea calcularii salariilor incepand cu luna Ianuarie 2018 conform noilor parametrii de calcul referitor la contributii, deduceri si impozit. Au fost modificate configurarile constantelor de la Personal Salarizare cu privire la salariul minim si mediu.

Kitul cuprinde si aplicatia WMAdmin, mai multe informatii legate de utilizarea acesteia fiind disponibile aici.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici, iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici sau de pe site-ul nostru, www.winmentor.ro.

Postată pe 19 Jan 2018 de către adminNews
Simulare Salarii 2018

Clientii WinMENTOR care doresc sa faca simularea cresterilor salariale aferente anului viitor, gasesc in documentatia din directorul SIMULARE CALCUL SALARII 2018, toate detaliile necesare calcului de salarii pentru anul 2018.

Simularea poate fi facuta pe versiunea de WinMENTOR 851.09.

***

Pentru utilizatorii WinMENTOR care lucreaza cu stocuri, exista aplicatia ExtendPro, dezvoltata de partenerii nostri de la Logicode.

Acuratetea stocurilor din WinMENTOR are un impact dramatic in performanta unei firme si face din inventar principalul instrument de verificare si ajustare a acestora la valorile reale din depozit. Utilizand ExtendPro, inventarierea stocurilor devine simpla, rapida si sigura. Inregistrati-va pe www.extend-pro.ro si aveti o luna de gratuitate.

Pentru mai multe detalii puteti contacta echipa ExtendPro la 0364 409108 sau cs@logicode.ro.

Postată pe 15 Dec 2017 de către adminNews

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next >>

Powered by CuteNews