ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

In versiunea noua DECLARATII 205.01 s-au operat modificari pentru D112 in conformitate cu OUG 8/2018. De asemenea, s-a actualizat BILANTUL.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici, iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici.

In atentia tuturor clientilor: din cauza unor probleme cu serverul ANAF, la validarea codurilor fiscale apare mesajul "Nu am putut comunica cu serverul ANAF, HTTP 503 service unavaible"; ulterior e posibil ca aplicatia sa se blocheze cu mesajul "Index out of bounds".

Verificarea va fi posibila in momentul in care serverul ANAF va fi functional.

Echipa WinMENTOR

Postată pe 16 Mar 2018 de către adminNews

In contextul modificarilor aduse de OUG 3 sunt necesare schimbari in configurarile contributiilor ce pot fi accesate aici, si in configurarile indemnizatiilor ce pot fi accesate aici.

De asemenea, pentru a putea prelua salariul net si brut aferent anului 2017 pentru persoanele scutite de impozitul de venit este necesar sa se parcurga pasii din documentatia accesibila aici.

In cel mai scurt timp vom posta o versiune pentru calculul contributiilor conform OUG 3, precum si D112 corespunzator.

Echipa WinMENTOR

Postată pe 15 Feb 2018 de către adminNews

A aparut versiunea noua a aplicatiei WinMENTOR 852.10, ce include posibilitatea calcularii salariilor incepand cu luna Ianuarie 2018 conform noilor parametrii de calcul referitor la contributii, deduceri si impozit. Au fost modificate configurarile constantelor de la Personal Salarizare cu privire la salariul minim si mediu.

Kitul cuprinde si aplicatia WMAdmin, mai multe informatii legate de utilizarea acesteia fiind disponibile aici.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici, iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici sau de pe site-ul nostru, www.winmentor.ro.

Postată pe 19 Jan 2018 de către adminNews
Simulare Salarii 2018

Clientii WinMENTOR care doresc sa faca simularea cresterilor salariale aferente anului viitor, gasesc in documentatia din directorul SIMULARE CALCUL SALARII 2018, toate detaliile necesare calcului de salarii pentru anul 2018.

Simularea poate fi facuta pe versiunea de WinMENTOR 851.09.

***

Pentru utilizatorii WinMENTOR care lucreaza cu stocuri, exista aplicatia ExtendPro, dezvoltata de partenerii nostri de la Logicode.

Acuratetea stocurilor din WinMENTOR are un impact dramatic in performanta unei firme si face din inventar principalul instrument de verificare si ajustare a acestora la valorile reale din depozit. Utilizand ExtendPro, inventarierea stocurilor devine simpla, rapida si sigura. Inregistrati-va pe www.extend-pro.ro si aveti o luna de gratuitate.

Pentru mai multe detalii puteti contacta echipa ExtendPro la 0364 409108 sau cs@logicode.ro.

Postată pe 15 Dec 2017 de către adminNews

Versiunile WinMENTOR 851.09 si DECLARATII 203.03 sunt disponibile pentru download de pe ftp.winmentor.ro.

In versiunea WinMENTOR 851.09 au fost facute editabile zilele de contract activ pentru rezolvarea locala (de catre user) a diverselor situatii atipice. De asemenea, view-ul mic pentru consultarea articolelor s-a facut redimensionabil.

Detaliile acestei noi versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

***

Versiunea noua DECLARATII 203.03 cuprinde corectii la generarea anexei A.1.2.

Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiei la ANAF.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici., iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici.

Postată pe 08 Dec 2017 de către adminNews

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next >>

Powered by CuteNews