ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

Cel de-al XXI-lea Congres al CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) va avea loc la Bucuresti, in saloanele hotelului Radisson Blu, in perioada 23-24 septembrie. Evenimentul este unul jubiliar, la 95 de ani de la infiintarea organizatiei, fiind un excelent prilej de evaluare a evolutiei meseriei contabile si a colaborarii CECCAR cu industriile complementare.

De peste un deceniu, TH JUNIOR SRL si CECCAR au stabilit cai de actiune comune si au avut contacte periodice care au vizat transferul de experienta si expertiza in scopul mentinerii la cote inalte a performantelor produselor din familia WinMENTOR. Contactul permanent cu elita profesiei contabile a fost considerat intotdeauna de analistii echipei WinMENTOR ENTERPRISE ca unica modalitate de a furniza un suport performant pentru gestiunea firmelor si pentru a asigura conformitatea functionarii aplicatiilor de gestiune cu aparatul legislativ romanesc, atat de dinamic in ultimii ani.

De acea a fost pentru noi o onoare sa primim invitatia D-lui Presedinte al CECCAR, Prof. Univ. Dr. Robert Aurelian Sova, care a considerat utila prezenta d-lui Radu Danaila, Director Marketing al TH JUNIOR, la lucrarile panelului "Profesionistul contabil in era digitala: inovare, competitivitate, servicii", din sesiunea a 2-a a primei zile de Congres.

WinMENTOR ENTERPRISE va fi mereu alaturi de CECCAR, de toti membrii acestei organizatii, mentinand stransa legatura dintre expertii contabili si departamentul de analiza a aplicatiilor noastre de gestiune. Aceasta colaborare de succes, care se deruleaza de mai bine un deceniu, va continua sa aduca valoare unor produse informatice destinate nu doar firmelor din Romania, dar si celor care se ocupa de bunul mers al activitatii de contabilitate si audit a acestora.

Postată pe 19 Sep 2016 de către adminNews

WinMENTOR 827.05 cuprinde corectia procedurii de Verificare Coerenta Date din Service in cazul tratarii discount-urilor pe facturile de iesire atunci cand discount-ul AUTOMAT la iesiri este evidentiat pe Linie separata si Tip discount la iesiri este Discount multiplu pe grup de linii. In cadrul aceleiasi versiuni a fost corectata si eroarea afisata la selectarea sectiei de productie pe notele de predare. Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

Noua versiune a aplicatiei DECLARATII 178.01 poate fi descarcata de pe ftp.winmentor.ro. In cadrul versiunii a fost corectata generarea declaratiei in cazul facturilor de iesire generate in lei pe baza preturilor in valuta ale articolelor. Detaliile legate de aceasta versiune pot fi consultate aici.

Postată pe 23 Aug 2016 de către adminNews

WME 12.003 contine modificarile pentru generarea si exportul declaratiei 394 valabile incepand cu luna iulie 2016.

Toti clientii WinMENTOR ENTERPRISE pot descarca noua versiune 12.003 de pe wme.ro.

Postată pe 23 Aug 2016 de către adminNews

Incepand cu data de 20 August, toti clientii WinMENTOR pot descarca noile versiuni WinMENTOR 827.04 si DECLARATII 178.00.

WinMENTOR 827.04 cuprinde corectii la calculul TVA-ului pentru retururile de articole ce folosesc metoda de gestiune valorica. In cadrul aceleiasi versiuni a fost actualizata procedura de verificare coerenta date. Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

DECLARATII 178.00 cuprinde noul format al Declaratiei 394, iar detaliile acestei noi versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru.
Postată pe 20 Aug 2016 de către adminNews

Incepand cu data de 10 August, toti clientii WinMENTOR pot descarca noua versiune WinMENTOR 826.10.

WinMENTOR 826.10 cuprinde corectia procedurii de optimizare inregistrare discount si valoarea achizitiei din Service si introduce o noua validare la salvarea tranzactiilor de intrare, iesire, transfer in custodie in ceea ce priveste codul fiscal/CNP-ul partenerilor. Continua, de asemenea, modificarile aplicatiei in vederea generarii declaratiei D394.

Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.
Postată pe 10 Aug 2016 de către adminNews

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next >>

Powered by CuteNews