ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

Incepand cu data de 5 iulie 2016, toti clientii WinMENTOR ENTERPRISE pot descarca noua versiune 11.083 de pe wme.ro.

WME 11.083 cuprinde modificarile impuse de intrarea in vigoare a noii declaratii 394 valabila incepand cu iulie 2016.

Versiunea nu contine si noua declaratie, ci doar nomenclatoarele si tipurile de tranzactii aferente D394. Astfel, pentru o generare corecta a declaratiei, se recomanda upgrade-ul la aceasta versiune.

Nota

Modificarile efectuate in ultima versiune WinMENTOR ENTERPRISE le puteti vizualiza aici. Pentru modificarile din versiunile anterioare va rugam consultati arhiva WinMENTOR ENTERPRISE.
Postată pe 05 Jul 2016 de către adminNews

Dupa lansarea cu succes in aceasta primavara a unui modul de transpunere grafica a rapoartelor, echipa WinMENTOR ENTERPRISE va anunta inca o reusita: integrarea in WME a unui modul de tip DASHBOARD, care duce functionalitatile aplicatiei catre generarea de output-uri de tip Business Intelligence.

Rapoarte manageriale, grafice multi-functiune, ecrane de tip „tablou de bord”, sunt acum GRATUIT la dispozitia tuturor utilizatorilor existenti ai WME, cu conditia sa fi achizitionat deja modulul AdminJobs (indispensabil pentru generarea depozitelor de liste – joburi de listare).

Puteti descarca de aici documentul care explica procedurile de lucru ale noii functionalitati DASHBOARD.

Postată pe 04 May 2016 de către adminNews
Postată pe 27 Apr 2016 de către adminNews
Incepand cu data de 19 Aprilie, toti clientii WinMENTOR si DECLARATII pot descarca noile versiuni WinMENTOR 811.01 si DECLARATII 171.01.
WinMENTOR 811.01 optimizeaza executia procedurii de Verificare structuri din Service. Totodata, versiunea cuprinde modificarea inregistrarilor contabile pentru Facturile de iesire la avize in cazul in care factura este inregistrata cu taxare inversa, insa avizul s-a inregistrat cu TVA neexigibil.
Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp, de unde o puteti si descarca.
DECLARATII 171.01 aduce modificari la procedura de lucru pentru BILANT conform noilor specificatii primite de la ANAF. Pe ftp puteti vizualiza modificarile acestei ultime versiuni si o puteti si descarca.
Postată pe 19 Apr 2016 de către adminNews

Incepand cu luna aprilie, noul format al Declaratiei 394 va fi disponibil in aplicatia DECLARATII.

Pentru contractarea acestei aplicatii, va rugam sa luati legatura cu distribuitorul caruia ii sunteti arondati.
Postată pe 23 Feb 2016 de către admin

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next >>

Powered by CuteNews