ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

Dupa lansarea cu succes in aceasta primavara a unui modul de transpunere grafica a rapoartelor, echipa WinMENTOR ENTERPRISE va anunta inca o reusita: integrarea in WME a unui modul de tip DASHBOARD, care duce functionalitatile aplicatiei catre generarea de output-uri de tip Business Intelligence.

Rapoarte manageriale, grafice multi-functiune, ecrane de tip „tablou de bord”, sunt acum GRATUIT la dispozitia tuturor utilizatorilor existenti ai WME, cu conditia sa fi achizitionat deja modulul AdminJobs (indispensabil pentru generarea depozitelor de liste – joburi de listare).

Puteti descarca de aici documentul care explica procedurile de lucru ale noii functionalitati DASHBOARD.

Postată pe 04 May 2016 de către adminNews
Postată pe 27 Apr 2016 de către adminNews
Incepand cu data de 19 Aprilie, toti clientii WinMENTOR si DECLARATII pot descarca noile versiuni WinMENTOR 811.01 si DECLARATII 171.01.
WinMENTOR 811.01 optimizeaza executia procedurii de Verificare structuri din Service. Totodata, versiunea cuprinde modificarea inregistrarilor contabile pentru Facturile de iesire la avize in cazul in care factura este inregistrata cu taxare inversa, insa avizul s-a inregistrat cu TVA neexigibil.
Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp, de unde o puteti si descarca.
DECLARATII 171.01 aduce modificari la procedura de lucru pentru BILANT conform noilor specificatii primite de la ANAF. Pe ftp puteti vizualiza modificarile acestei ultime versiuni si o puteti si descarca.
Postată pe 19 Apr 2016 de către adminNews

Incepand cu luna aprilie, noul format al Declaratiei 394 va fi disponibil in aplicatia DECLARATII.

Pentru contractarea acestei aplicatii, va rugam sa luati legatura cu distribuitorul caruia ii sunteti arondati.
Postată pe 23 Feb 2016 de către admin

Incepand cu data de 25 Februarie, toti clientii WinMENTOR pot descarca noua versiune WinMENTOR 806.02, de pe ftp.winmentor.ro.
Noua versiune WinMENTOR 806.02 aduce actualizari la generarea listelor "Jurnal cumparari", "Jurnal vanzari" in cazul inregistrarii platilor/incasarilor pentru facturile cu TVA la incasare. Totodata, versiunea cuprinde modificari a preciziei de calcul a deducerii. Noutatile pot fi consultate aici.
Noua versiune a aplicatiei DECLARATII 168.06 poate fi descarcata de pe ftp.winmentor.ro.
In cadrul versiunii a fost actualizata Declaratia 300 la noua structura, conform Ordinului 588/01.02.2016. Detaliile noii versiuni sunt disponibile aici.
Postată pe 22 Feb 2016 de către admin

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next >>

Powered by CuteNews