ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

ANAF a postat pe site un Ghid de completare a Declaratiei 394. Asadar, daca aveti nevoie de ajutor la verificarea Declaratiei 394, va rugam sa cititi acest ghid, care explica, pas cu pas, tot ceea ce trebuie sa stiti.

Ghidul il gasiti aici.

Postată pe 10 Nov 2016 de către adminNews

Incepand cu data de 3 Noiembrie, toti clientii WinMENTOR pot descarca noua versiune WinMENTOR 831.07 de pe ftp.winmentor.ro.

Aceasta cuprinde posibilitatea preluarii datelor partenerului din registrul electronic ANAF, validarea codului fiscal al partenerului tranzactiei la momentul inregistrarii tranzactiei sau ulterior, precum si posibilitatea validarii inscrierii in plafonul legal a facturilor simplificate. De asemenea, a fost adaugata o noua posibilitate de selectie pentru tipul documentului: “alt document”, conform noilor modificari ale Declaratiei 394.

Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

Postată pe 03 Nov 2016 de către adminNews

Astazi sarbatorim 23 de ani de activitate.

Sunt 23 de ani in care am crescut si am invatat impreuna cu clientii nostri cum sa continuam sa dezvoltam un produs croit pe masura nevoilor fiecaruia.

23 de ani in care ne-am construit o echipa unita, care lucreaza in fiecare zi cu si pentru clientii nostri, alaturi de cele peste 50 de firme de distributie, din toata Romania.

Datorita clientilor nostri am ajuns sa fim un actor respectat in piata romaneasca; lor vrem sa le multumim pentru primii 23 de ani din relatia noastra.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si ca ne ajutati sa crestem si sa fim mai buni, pentru dumneavoastra!

La multi ani, noua, tuturor celor din echipa mare WinMENTOR!

Postată pe 01 Nov 2016 de către adminNews

WinMENTOR 828.12 cuprinde actualizarea categoriilor de articole utilizate pentru declararea tranzactiilor de achizitie si livrare la care se aplica taxarea inversa. De asemenea, este inclusa procedura ce permite actualizarea tipului de partener: persoana fizica sau juridica. Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

Noua versiune a aplicatiei DECLARATII 179.02 poate fi descarcata de pe ftp.winmentor.ro. In cadrul versiunii au fost efectuate actualizari pentru declaratiile 112 si 394. Detaliile legate de aceasta versiune pot fi consultate aici.

Postată pe 30 Sep 2016 de către adminNews

De curand administratorii sursei OpenAPI.RO, din care ne extrageam informatiile legate de validarea partenerilor, au hotarat ca interogarea bazei lor de date se va face contra cost. In aceasta situatie, din pacate, validarea partenerilor in vechea varianta nu mai este posibila.

Din fericire, Ministerul de Finante a reusit sa definitiveze procedurile de validare online a contribuabililor.

Implemetarea noilor algoritmi privind validarea sunt in testare zilele acestea si vor fi utilizabili intr-o versiune ulterioara versiunii WinMENTOR 828.12, dar fara a fi nevoie de verificarea de structuri, inlocuirea executabilului fiind suficienta.

Va vom anunta in momentul in care noii algoritmi vor fi disponibili.

Va multumim pentru intelegere.

Echipa WinMENTOR

Postată pe 22 Sep 2016 de către adminNews

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next >>

Powered by CuteNews