ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

Incepand cu data de 3 Noiembrie, toti clientii WinMENTOR pot descarca noua versiune WinMENTOR 831.07 de pe ftp.winmentor.ro.

Aceasta cuprinde posibilitatea preluarii datelor partenerului din registrul electronic ANAF, validarea codului fiscal al partenerului tranzactiei la momentul inregistrarii tranzactiei sau ulterior, precum si posibilitatea validarii inscrierii in plafonul legal a facturilor simplificate. De asemenea, a fost adaugata o noua posibilitate de selectie pentru tipul documentului: “alt document”, conform noilor modificari ale Declaratiei 394.

Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

Postată pe 03 Nov 2016 de către adminNews

Astazi sarbatorim 23 de ani de activitate.

Sunt 23 de ani in care am crescut si am invatat impreuna cu clientii nostri cum sa continuam sa dezvoltam un produs croit pe masura nevoilor fiecaruia.

23 de ani in care ne-am construit o echipa unita, care lucreaza in fiecare zi cu si pentru clientii nostri, alaturi de cele peste 50 de firme de distributie, din toata Romania.

Datorita clientilor nostri am ajuns sa fim un actor respectat in piata romaneasca; lor vrem sa le multumim pentru primii 23 de ani din relatia noastra.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si ca ne ajutati sa crestem si sa fim mai buni, pentru dumneavoastra!

La multi ani, noua, tuturor celor din echipa mare WinMENTOR!

Postată pe 01 Nov 2016 de către adminNews

WinMENTOR 828.12 cuprinde actualizarea categoriilor de articole utilizate pentru declararea tranzactiilor de achizitie si livrare la care se aplica taxarea inversa. De asemenea, este inclusa procedura ce permite actualizarea tipului de partener: persoana fizica sau juridica. Detaliile noii versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

Noua versiune a aplicatiei DECLARATII 179.02 poate fi descarcata de pe ftp.winmentor.ro. In cadrul versiunii au fost efectuate actualizari pentru declaratiile 112 si 394. Detaliile legate de aceasta versiune pot fi consultate aici.

Postată pe 30 Sep 2016 de către adminNews

De curand administratorii sursei OpenAPI.RO, din care ne extrageam informatiile legate de validarea partenerilor, au hotarat ca interogarea bazei lor de date se va face contra cost. In aceasta situatie, din pacate, validarea partenerilor in vechea varianta nu mai este posibila.

Din fericire, Ministerul de Finante a reusit sa definitiveze procedurile de validare online a contribuabililor.

Implemetarea noilor algoritmi privind validarea sunt in testare zilele acestea si vor fi utilizabili intr-o versiune ulterioara versiunii WinMENTOR 828.12, dar fara a fi nevoie de verificarea de structuri, inlocuirea executabilului fiind suficienta.

Va vom anunta in momentul in care noii algoritmi vor fi disponibili.

Va multumim pentru intelegere.

Echipa WinMENTOR

Postată pe 22 Sep 2016 de către adminNews

Cel de-al XXI-lea Congres al CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) va avea loc la Bucuresti, in saloanele hotelului Radisson Blu, in perioada 23-24 septembrie. Evenimentul este unul jubiliar, la 95 de ani de la infiintarea organizatiei, fiind un excelent prilej de evaluare a evolutiei meseriei contabile si a colaborarii CECCAR cu industriile complementare.

De peste un deceniu, TH JUNIOR SRL si CECCAR au stabilit cai de actiune comune si au avut contacte periodice care au vizat transferul de experienta si expertiza in scopul mentinerii la cote inalte a performantelor produselor din familia WinMENTOR. Contactul permanent cu elita profesiei contabile a fost considerat intotdeauna de analistii echipei WinMENTOR ENTERPRISE ca unica modalitate de a furniza un suport performant pentru gestiunea firmelor si pentru a asigura conformitatea functionarii aplicatiilor de gestiune cu aparatul legislativ romanesc, atat de dinamic in ultimii ani.

De acea a fost pentru noi o onoare sa primim invitatia D-lui Presedinte al CECCAR, Prof. Univ. Dr. Robert Aurelian Sova, care a considerat utila prezenta d-lui Radu Danaila, Director Marketing al TH JUNIOR, la lucrarile panelului "Profesionistul contabil in era digitala: inovare, competitivitate, servicii", din sesiunea a 2-a a primei zile de Congres.

WinMENTOR ENTERPRISE va fi mereu alaturi de CECCAR, de toti membrii acestei organizatii, mentinand stransa legatura dintre expertii contabili si departamentul de analiza a aplicatiilor noastre de gestiune. Aceasta colaborare de succes, care se deruleaza de mai bine un deceniu, va continua sa aduca valoare unor produse informatice destinate nu doar firmelor din Romania, dar si celor care se ocupa de bunul mers al activitatii de contabilitate si audit a acestora.

Postată pe 19 Sep 2016 de către adminNews

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next >>

Powered by CuteNews