ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

Versiunile WinMENTOR 851.09 si DECLARATII 203.03 sunt disponibile pentru download de pe ftp.winmentor.ro.

In versiunea WinMENTOR 851.09 au fost facute editabile zilele de contract activ pentru rezolvarea locala (de catre user) a diverselor situatii atipice. De asemenea, view-ul mic pentru consultarea articolelor s-a facut redimensionabil.

Detaliile acestei noi versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

***

Versiunea noua DECLARATII 203.03 cuprinde corectii la generarea anexei A.1.2.

Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiei la ANAF.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici., iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici.

Postată pe 08 Dec 2017 de către adminNews

Formularul fiscal 112 are o noua structura, potrivit Ordinului comun al Ministerului Finantelor Publice, al Ministerului Muncii si Justitiei Sociale si al Ministerului Sanatatii nr. 1.024/1.582/934/2017 pentru aprobarea modelului, continutului, modalitatii de depunere si de gestionare a "Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate".

Din acest motiv, declaratia aferenta lunii octombrie 2017 nu poate fi depusa momentan, fiind necesare versiuni noi ale aplicatiilor WinMENTOR si Declaratii. Modificarile vor presupune retratarea bazei de date corespunzatoare personalului si contractelor de munca, fara implicatii referitoare la calculul salariilor.

Echipa WinMENTOR lucreaza la aceste noi versiuni. Va rugam sa urmariti site-ul nostru pentru a afla cand vor fi disponibile.

Postată pe 01 Nov 2017 de către adminNews

In aceasta versiune, WinMENTOR 849.04, s-a modificat structura pontajelor, atat in ceea ce priveste evidenta zilelor si orelor lucrate Sambata, Duminica si in zilele de sarbatori legale (altele decat Sambata si Duminica), precum si evidenta zilelor suspendate si de contract activ, necesare calcularii CAS si CASS angajator.

Atentie!

Pentru pontajele din luna august, in care sunt inregistrate zile de intreruperi: N si/sau I (invoiri fara salariu), deoarece programul nu poate stabili automat natura lor - nu poate sti daca sunt zile de suspendare a contractului, va rugam sa retratati pontajele respective prin lansarea procedurii de VERIFICARE COERENTA SALARII, din SERVICE, si specificare manuala (eventual) a zilelor respective de suspendare in pontajul de lichidare. Zilele de contract activ se calculeaza automat. Dupa aceea se vor recalcula salariile si eventual se va regenera si D112.

Detaliile acestei noi versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

***

Versiunea DECLARATII 202.05 permite generarea declaratiilor utilizand noua versiune a structurii bazei de date WinMENTOR 849 si cuprinde actualizarea Declaratiei 112 in vederea preluarii contractelor de munca a caror norma de lucru este subunitara si mai mica de 0,5 ore pe zi. Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiei la ANAF.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici, iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici.

Postată pe 16 Oct 2017 de către adminNews

Multumim tuturor participantilor la Intalnirea distribuitorilor WinMENTOR si WME din 5-8 octombrie 2017, precum si gazdelor noastre de la Hotel Ciucas din Baile Tusnad, pentru cele trei zile petrecute in inima tarii.

Au fost prezenti delegati ai 41 de firme de distributie si toti specialistii celor doua firme producatoare. Flaviu Moldovan, implementator experimentat al echipei Economic Soft Consulting din Cluj, merita felicitarile noastre pentru ideea WinMENTOR 2017, care i-a adus si premiul acestui an.

In preambul, colaboratorii nostri de la Logicode au organizat Joi, 5 Octombrie 2017 primul workshop ExtendPro destinat integratorilor WinMENTOR/WME. „Am prezentat beneficiile solutiei noastre pentru clientii de WinMENTOR/WME, si am dat si ocazia participantilor de a o testa efectiv in cadrul unei sesiuni de lucru interactive. Succesul evenimentului ne-a convins si ne obliga sa-l repetam intr-un viitor apropiat”, ne-a spus Dl Dorel DRAGOS, Managing Partner & CEO Logicode SA.

Speram sa ne revedem cu bine in 2018!

Echipa WinMENTOR Software

Postată pe 10 Oct 2017 de către adminNews

Incepand cu luna septembrie 2017 este disponibila versiunea 14.007. Aceasta poate fi descarcata de aici.

Noutatile acestei versiuni le gasiti detaliate aici.

Postată pe 15 Sep 2017 de către adminNews

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next >>

Powered by CuteNews