ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News

Incepand cu data de 14 Septembrie, toti clientii WinMENTOR pot descarca noua versiune WinMENTOR 846.03, in aceasta versiune s-a realizat modificarea bazei de calcul pentru contributiile CAS si CASS platite de catre angajator ("corespunzator numarului zilelor lucratoare din luna in care contractul a fost activ") conform Ordonantei 4/20.07.2017 privind modificarea si completarea Codului Fiscal si al Ordinului 2343/31.08.2017.

Detaliile acestei noi versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

***

Versiunea noua DECLARATII 202.03 cuprinde actualizarea Declaratiei 112 in vederea preluarii contributiilor CAS si CASS angajator aferente noii proceduri de calcul. Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiei la ANAF.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici, iar kit-ul noii versiuni poate fi descarcat de aici.

Postată pe 14 Sep 2017 de către adminNews

Versiunile noi, WinMENTOR 843.01 si DECLARATII 202.01, sunt disponibile pentru download.

In WinMENTOR 843.01 s-a introdus posibilitatea importarii materialelor, din structura ambalajelor, conform retetelor de fabricatie a produselor. Imaginile din fisiere *.BMP, utilizate in configurarea documentelor si a listelor vor fi vizibile, indiferent de locul pozitionarii in pagina. De asemena, a fost corectata preluarea monetarelor cu discount de pe satelit.

Detaliile acestei noi versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

Atentie!

Actualizarea la aceasta versiune trebuie facuta de catre toti clientii carora le apare mesajul: "Data expirarii modulului ONLINE este 1 August 2017: Actualizati versiunea WinMENTOR!".

Versiunea noua DECLARATII 202.01 cuprinde actualizarea Bilantului si corectii la generarea D112 in cazul existentei contractelor multiple pentru angajati, in care cel putin unul din ele este de administrator.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici, iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici.

Postată pe 25 Jul 2017 de către adminNews

Va rugam sa va faceti update la sistemul de operare si la solutia de securitate pe care o folositi. Microsoft a pus la dispozitia utilizatorilor sai update-uri pentru versiunile de Windows 7.0, 8.1 si 10, asadar verificati daca aveti ultimele versiuni pe calculatoarele dumneavoastra. "Bitdefender avertizeaza ca WannaCry, care a lovit mii de companii si institutii publice din intreaga lume incepand de vineri, poate infecta un computer vulnerabil fara ca cineva sa acceseze link-uri sau sa deschida e-mail-uri infectate." "Romania se afla pe locul 9 in topul celor mai afectate tari de ransomware-ul WannaCry dupa Rusia, Ucraina, India, Taiwan, Tajikistan, Kazahstan, Luxemburg si China, se arata intr-o analiza a Kaspersky Lab, citata de securelist.com." Mai multe detalii gasiti aici si aici.

Postată pe 15 May 2017 de către adminNews

Antreprenorii, fermierii si grupurile de producatori vor putea obtine fonduri europene intre 15.000 euro si 2,5 milioane euro, in 14 linii de finantare cu un buget total alocat de 680 milioane euro, pentru care s-a stabilit data de insceriere.

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a facut miercuri anuntul privind deschiderea submasurilor pentru anul 2017 din Programul National de Dezvoltare Rurala.

Mai multe detalii gasiti aici si pe site-ul AFIR.

Postată pe 02 May 2017 de către adminNews

In perioada 1-30 aprilie 2017, pentru toate achizitiile WinMENTOR, TVA-ul se intoarce.

Aceasta campanie e valabila pentru orice configuratie (noua sau de upgrade) WinMENTOR clasic, cumparata in intervalul 01-31.04.2017.

Oferta vizeaza doar licentele de WinMENTOR achizitionate in intervalul mentionat mai sus si nu poate fi cumulata cu o alta promotie sau reducere.

Postată pe 31 Mar 2017 de către adminNews

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next >>

Powered by CuteNews