Neata multumesc de raspuns, e haios ca acuma se pare ca nici nu le mai ascunde, se vede in prima poza carnet inactivat pe 08.01.2026 apare in poza cu selectare carnete in 22.01.2026.
Anunt
Collapse
No announcement yet.
Erori mentor
Collapse
X
-
Multumesc pentru raspuns, se pare ca am niste colegi care au bagat nasul unde nu trebuie.
La importul momentarelor prin import din alte aplicatii daca se importa operate momentarele se ajunge ca la saft sa nu existe date in sectiunea payments pentu ele, ca sa le rezolv e necesar sa dau modifica si salveaza fara nici o alta operatiune. Atasat alaturat poza cum arata un momentar importat:
image widget
Comment
-
-
In ultimele 3-4 versiuni (cam incepand de prin august 2025) dupa ce se lucreaza mai mult prin modulul de salariare, adugare contracete, salariati , modificari la salarii, timpi de lucru, suspendari, salarii, etc dupa ce faci asta la 1-3 fime mentorul da eroare, ca e la listare stat ca este la o factura, astazi de exemplu a luat colega mea la o inchiderere de luna o eroare ca nu poate scrie in fisiserul stoc intr-o tabela date closed., dar toate aceste eroari se termina cu delogarea din mentor iar acolo apare inevitabil dupa delogare un run time error.
Are cineve idee ce as putea face ca sa nu mai genereze acel run time error care evident ca nu apare pe nicaieir semnalizat si apar erorile de mai sus, la listare, generare stat, o facura sau inchidere de luna.
Comment
-
Intrat astazi colega in nomencaltor personal ca avea de modificat ceva : rezultatul este eroarea din poza 231. dat ok dupa care la iesirea din mentor se primeste eroarea din poza 232.232.erorare salarii iesire mentor.jpg231.eroare salarii.png
Comment
-
Ultima versiune de mentor 26.031/3 BDE si eroarea persista zici ca este reclama de la fixativ. Oare acela elemente care raman nerezolvate in tichete ne ajuta la ceva? Cazul concret de mai sus nu ca am multe serii facute varza de acest BUG de programare si care inca nu il corecteaza nimeni, sunt curios cat timp va mai persista o asemene eroare, care da batai de cap multor firme dar putin sesizeaza.Original a fost postat de alexadi Vezi PostRevin cu eroarea de la carnetele de documente de la facturi de iesire, am 2 carnete daca pe primul carnet este seria ABC cu nr 521 si schimb cu carnet seria NOU care are primul nr disponibil 1 imi ramane seria NOU cu nr de la vechia seria adica 521 , tichetul este deschis din 16.01.2024 si are nr 60608 ar fi destul de important ca asa se face varza cronologia facturilor.
In acelasi timp tot anul trecut la inceput de ianuarie veneam si spuneam ca daca am un carnet utilizat de facturi pe care utilizatorul a folosit-o pana pe 31.12.2023 eu cand intru in facturi sa ma lase sa pot utiliza din ea si 1000 de numere in conditiile in care am anulat aceasta serie cu 01.01.2024 anularea fiind facuta pe 07.01.2024 prima operatiune dupa ce deschid luna ianuarie si utilizatorul care factureaza intra si cum nu umbla la carnetul din factura de sus el poate utiliza facturile, eu cred ca undeva este o eroare in cod ca ar trebui sa ii spuna serie inactiva alege carnetul folosit.
Ambele erori se manifesta si in ultima versiune scoasa in decebmrie 2024, azi m-am lovit din nou de aceste erori de functionare.
Comment
-
In mentor /Nomenclatoare / Perosnal apare si nomenclatorul de personal si CONFIGURARI CONTABILE PERSONAL , daca ma duc in mentor /salarii/ Nomenclatoare acst meniu de configurari nu exista, insa pot configura parteneri care nu ma intereseaza.
Ar trebui ca si in salarizare /Nomenclatoare sa existe si : CONFIGUARI CONTABILE PERSONAL.
Comment
-
Astazi am zis ca modific si eu in luna martie ultima luna deschisa in nomenclatorul de personal ca ii dau bani prin banca nu prin caserie, dar mare greseala am facut am uitat de ce probleme au colegele mele si pe care le scriu aici de mult timp. am luat prima eroare poza cu 233 dau ok si ureamza eroare de la 234 casa scap de eroare tr sa inchid mentorul dar aici surpriza ca nu ma mai pot loga poza 235 singur solutie sa restartez pc. asa se chinuie luna de luna colegele mele cand au de lucru in salarizare, acuma eu unul nu cred ca mai am sanse sa vad prea curand rezolvare acestor erori de lucru cu nomenclatoru de personal au atataia ani de cand le stiu incat nici nu imi mai zic colegele de ele decat dupa 2-3 restartari pe zi.235.eroare salari mentor.jpg234.eroare salari mentor.jpg233.eroare salarii mentor.jpg
Comment
-
Poate la noua versiune care va aparea se vor mai rezolva si din bug-urile existente de multi ani si care sunt suparatoare:
1. la aceleratorul de facturi am activat butonul de observatii articole dar nu afiseaza campul sa il pot completa, la un articol de tip serviciu
2. acel tichet deschis de cam 2 ani cu serile de facturi care le incurca cand schimbi seria si iese o mare varza in cronologia de facturi. (60608
16.01.2024
Carnete documente iesiri)
Comment
-
Ma aflu intr-un nonsens matematic si informatic:
- factura de storanre din intrari are o pozitie la care pretul unitareste 23086.88 lei scris de mine de la tastatura ca am crezut ca asa elimin nonsensul
- in fisa de cont ajunge 23086.87 lei, cum se poate nu stiu
Poate stie cineva sa ma lamureasca si pe mine, am incercat si am pus 23.086.89 si surpriza apare in fisa 23.086.88 atasez si poza ica sa se vada in ritmul acesta nu prea am cum sa mai am fise corecte daca sumele sunt unele si afisate sunt alteleAttached Files
Comment
-
Am instalat azi versiunea 26.051/1 si mai apoi /2... : am eroarea asta cand trec in luna mai
trecere luna mai.jpg
- daca fac o factura, ies din ea si apoi reintru, am eroarea asta
factura.jpg
- nu pot importa facturile de iesire de pe mai si acolo am ceva eroare.
- am vrut sa dau reindexari, a iesit din reindexari
- cand in sfarsit am reusit sa rulez reindexari am primit mesaj ca imi lipseste un fisier blocaj.db
Reinstalez vechea versiune, toata ziua m-am "bucurat" de update-ul asta.
De aproape 20 de ani folosesc mentorul, dar niciodata nu am avut atatea erori la un update.Last edited by Petru B.GD.N; Acum 2 Saptamani.
Comment
Comment