ÎNAPOI LA PORTAL
Cautare rapida:
News
Interfatarea cu casele de marcat cu jurnal electronic

Atât pentru WinMENTOR cât şi pentru WME au fost finalizate interfaţările cu casele de marcat şi imprimantele fiscale de mai jos.

Case de marcat Datecs:

Interfaţarea aplicaţiilor noastre cu casele de marcat Datecs cu jurnal electronic, este disponibilă. Driverul furnizat de Danubius se numeşte DUDE şi fişierul setup pentru acest driver se găseşte pe ftp.winmentor.ro în folderul \WinMentor\Tools\Drivere Case – POS-uri\DriverDatects_cu_jurnal_electronic\ Deoarece acest driver este un server COM mai special, a fost imposibilă integrarea lui în proiectele noastre scrise pe versiuni mai vechi de Delphi (Delphi 4 şi Delphi 6). Din cauza asta am creat un modul intermediar WMDudeIntf.exe care rezolvă utilizarea driverului DUDE din oricare proiect de-al nostru indiferent de versiunea de Delphi în care este scris. Găsiţi acest program, WMDudeIntf.exe, în acelaşi folder de pe ftp în care găsiţi şi setup-ul lui DUDE. Ceea ce trebuie să ştiţi este faptul că executabilul WMDudeIntf.exe trebuie copiat în folderul din care se lansează executabilele noastre care doresc să listeze la acest tip de casă. Acolo unde se lucrează cu ServerEmulare.exe, WMDudeIntf.exe se copiază în folderul de unde este lansat serverul de emulare. Noile imprimante fiscale Datecs vor putea fi interfaţate cu acelaşi driver DUDE folosit la casele de marcat.

Imprimante fiscale Datecs:

Am efectuat modificările în aplicaţiile noastre pentru lucrul cu imprimantele fiscale Datecs cu jurnal electronic. Acestea lucrează, de asemenea, cu driverul DUDE iar opţiunile de meniu „Case Datecs cu jurnal electronic” sunt valabile inclusiv pentru imprimantele fiscale.
Ca şi noutate, interfeţele sunt modificate pentru a permite setarea ratei de transmisie la 115200 bauds, rată valabilă pentru imprimantele fiscale.

Case de marcat Activa:

Am făcut modificări în aplicaţiile noastre pentru casele Activa cu jurnal electronic. Driverul folosit este tot FPRWIN însă versiunea pentru noile case este diferită. Găsiţi noul driver pe ftp în folderul \WinMentor\Tools\Drivere Case – POS-uri\DriverActiva\Activa_Cu_Jurnal_Electronic\. Spre deosebire de Datecs unde am introdus în meniuri o opţiune specială pentru noile case, la Activa am putut păstra o singură opţiune de meniu valabilă atât pentru casele vechi cât şi pentru cele noi. Pe ftp.winmentor.ro avem o nouă versiune de ServerEmulare care ştie să comunice cu noul driver FPRWIN.

Case de marcat SuccesM:

Noile case de marcat SuccesM7 cu jurnal electronic funcţionează cu aplicaţiile noastre, fiind valabile aceleaşi opţiuni de meniu folosite pentru modelele vechi de SuccesM.

Postată pe 27 Jun 2018 de către adminNews2
Comentarii: 0
Powered by CuteNews