Nu am avut pana acum cerinta pe partea de facturi in asteptare. Oricum etransport eu il vad de fapt pe avizele de la facturile in asteptare, pentru ca marfa cu ele vine. Vom discuta in cadrul firmei si vedem ce e de facut.
Anunt
Collapse
No announcement yet.
Erori mentor
Collapse
X
-
Buna ziua,
pe ultima varianta 24.011/1 cand se modifica cantitatea pe o factura de iesire apar stocuri negative.
De asemenea la modificarea unei factura de iesiire, din cand in cand, se tripleaza valoarea facturii.
Nu am reusit sa reproduc mereu situatia. dar de 10 ori pe zi trebuie sa dau refacere stocuri/solduri pentru remedierea problemelor.
Comment
-
Original a fost postat de mivalgroup Vezi PostBuna ziua,
pe ultima varianta 24.011/1 cand se modifica cantitatea pe o factura de iesire apar stocuri negative.
De asemenea la modificarea unei factura de iesiire, din cand in cand, se tripleaza valoarea facturii.
Nu am reusit sa reproduc mereu situatia. dar de 10 ori pe zi trebuie sa dau refacere stocuri/solduri pentru remedierea problemelor.
Comment
-
Buna dimineata, multumesc pentru raspuns, ca e pe facturi sau pe avize e tot acelasi lucru cum e mai usor de rezolvat in soft.
Am si eu o intrebare, vreau sa mut centralizat efactura dintr-un folder de la nivel de utilizator la nivel centralizat, am un utilizator care a trimis deja 7-8 facturi pentru o firma, la aceea firma cum e mai bine sa i le las asa sau pot sa ii schimb calea de lucru intr-un nou folder, si acolo in noul folder sa ii aduc si datele vechi?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Comment
-
Buna ziua,
Se poate schimba calea directorului de salvare in format electronic.
Incepand cu ultima versiune de mentor 24.011/3 a fost creata posibilitatea vizualizarii XML-ului eFactura cu status nefinalizat in cazul schimbarii caii directorului din constanta.
Comment
-
Comment
-
Buna ziua,cum pot rezolva eroarea din atasament?419930996_909087353950112_4075225985420431717_n _11zon.jpg
Comment
-
Comment
-
Multumesc pentru raspuns, asteptam.
Am si eu o eroare la conecatere cu anaf pt import date partener. 116.eroare anaf.jpg Drepturi am ca sunt master, pe server sunt cu drepturi tot asa de administrare, au mai schimbat ceva cei de la ANAF si nu au anuntat?
Comment
-
-
Original a fost postat de alexadi Vezi PostMultumesc pentru raspuns.
Revin cu o mica prolema la creeare firma noua prin procedura de rupere firma, si anume ma trezesc ca in balanta imi apar conturi care nu au nici o suma cum se vede in imaginea alaturata in [ATTACH=CONFIG]1306[/ATTACH] in contul 302.02 insa daca ma duc in initializare plan de conturi gasesc sume pe rulaj a se vedea imaginea alaturata [ATTACH=CONFIG]1307[/ATTACH], si nu este singurul cont am mai multe asemenea conturi.
In acelasi timp am foarte multe inregistrari fantoma in partenrie, adica 409.01 cu sold zero sau mai haios nici o inregistrare a se vedea imaginea alaturata, [ATTACH=CONFIG]1308[/ATTACH] exista o posibilitate sa ii sterg pe toti grupati sau doar manual unul cate unul?
In acelasi timp tot rupand firma as vrea sa sterg si din carnetele de documente vechi care nu mai au nici o inregistrare in noua baza de date, insa ma lovesc de mesajul ca acesta contine documente utilizare lucru care nu are cum, ca pe nicaieri in noua firma nu exista un document cu aceea serie, cum fac sa sterg si eu aceste carnete de documente, eu zic ca eroarea asta este generata de aceea ciudatenie cand in firma initiala in refacere carnete nu era nici un mesaj de eroarea iar in cea noua creeata prin rupere firma imi da eroare de documente utilizate de mai multe ori, si cred ca aici nu tine cont de seriea documentului.
PS: Am realizat ce se intampla la primul punct lucru care e si nu e corect, sunt afisate conturile cu zero din cauza faptului ca pe al 3 tab (solduiri rulaje) cel care are "sold Initial 1 ???" pe rulaj precedent sume, lucru care face sa fie adus in balanta, si banuiesc ca este rulajul daca se alege an fiscal diferit de an contabil, banuiesc ca asta este problema lui.
Comment
Comment