Anunt

Collapse
No announcement yet.

reprogramare cheita modul declaratii

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

Original a fost postat de Irina Vezi Post
    Nu sunt probleme la sumele mari, sa le duca aiurea in jurnal la regularizare. Ati incercat sa dati Verificare coerenta date si Optimizare inregistrare discount din Intretinere? Eu, pe toate bazele de date pe care am vazut problema, am rezolvat cu cele doua optiuni.
    Multumesc pentru raspuns dar nu a avut nici un efect cu toate ca, am rulat coerenta data inca o data si optimizare discount rezultatul este fara efect singurul lucru cu efect este scoaterea constantei. (banuiesc ca e o problema fizica in programul sursa cum a fost si cu taxarea inversa din cauza careia si acum am baza de date alterata de la inceput firmelor pana in 30.06.2016 de la prima actualizare cu schimbare a tipurilor de taxare inversa si daca o sa trebuiasca sa fac rectificativa la 394 o sa fiu nevoit sa modific in fisiere direct ca nu e taxare inversa de certificate emisie gaze de sera ci de material lemons).

PS: este vorba de 394 trimestrial, firma este tva la incasare, facturile respective de le incurca sunt achitate in luna sau in septembrie (iulie august septembrie 2016) toate facturile mai vechi de luna septembrie 2016 le considera 19%
    ps2: acuma dupa ce am rulat si coerenta si optimizarea imi arata in 394 chiar si cu constanta de 19% scoasa tot ce este in septembrie cu 20% tot ce este mai vechi de septembrie imi arata la facturi cu 19% atat la incasari cat si la vanzari.
    Last edited by alexadi; 20 October 2016, 15:48. Motiv: adaugat ps

Comment

Ca e trimestrial explica de ce va arata in urma tot pe 19. In timp de optiunea de Optimizare ruleaza pentru toata firma, cealalta optiune de Verificare coerenta este la nivel de luna. Deci 3 luni astea trebuie verificate cu coerenta...

Comment

Multumesc pentru ajutor, deschis iulie, august din nou rulat coerenta date si rezolvat problema. Insa nu este o solutie sa rulez coerenta pe fiecare luna pentru ca aveam in jurnalul de vanzare 19% erau din iunie 2016, acum am fost caz fericit ca am putut sa deschid dar am firme la care imi raman si cate 6-8 luni in jurnal si daca ma trezesc la anu in februarie, martie (sau mai tarziu am inca in jurnal la o firma sume din 2013) ca am facturi din iunie 2016 si mi le arata cu 19% in loc de 20% cum o sa pot sa le modific ca nu o sa am cum sa deschid aproape un an si 2 bilanturi uneori ca sa fac testare consistenta pentru ca programul nu recunoaste 20 si in vede cu 19 si trebuie dat testare consitenta. Ar trebui sa fie o procedura ceva care sa verifice toata baza de date ca altfel nu e ok.

PS: cea ce spuneam mai sus am patit la alta firma tot trimestrial am rulat consistenta pe iulie, august, septembrie si optimizare discount, dar imi arata facturi din luni mai vechi in regularizare (facturi din perioada ianuarie-iunie 2016) si am bilant la 30.06.2016, deci nu e prea recomandat s aintru in ea si sa rulez testare consistenta. Ce solutie am ca sa imi arate corect jurnalul si sa imi duca si in 394 corect aceste facturi din trimestrele trecute?
        Last edited by alexadi; 20 October 2016, 16:41. Motiv: adaugat ps

Comment

Dupa ce am rezolvat problema cu 19 si 20 % la facturi ma trezesc ca nu imi aduce facturile cu 9% in 394 in decont le aduce corect, ce as putea putea sa mai verific ca sa le aduca si in 394 (coerenta si optimizare discount sunt rulate).

PS: Am reusit sa mi le aduca dupa ce am dat: verificare structuri pe luna curenta, refacere solduri stocuri, plus reconstiturire sysid
          Last edited by alexadi; 20 October 2016, 18:31. Motiv: adaugat ps

Comment

Buna ziua,
            Am reinnoit abonamentul de declaratii, dar cand vreau sa reprogramez cheita imi da urmatorul mesaj:The program or feature E\Winment\cm.exe cannot stat or run due to incompatibility with 64-bit versions of Windows.Am inteles ca pe 64 de biti nu se poate programa automat.Ati putea oare sa-mi spuneti pasii cum sa fac?

Comment

Original a fost postat de stela_cj Vezi Post
              Buna ziua,
              Am reinnoit abonamentul de declaratii, dar cand vreau sa reprogramez cheita imi da urmatorul mesaj:The program or feature E\Winment\cm.exe cannot stat or run due to incompatibility with 64-bit versions of Windows.Am inteles ca pe 64 de biti nu se poate programa automat.Ati putea oare sa-mi spuneti pasii cum sa fac?
              Reprogramarile pe sisteme cu x64 biti se fac cu ajutorul distribuitorului, agentului de vanzari sau persoana care se ocupa de cheite (producator - interior 119)

Comment

Working...
              X