Anunt

Collapse
No announcement yet.

Deducere personala de baza

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• Deducere personala de baza

Buna ziua,
    Am o angajata de 32 ani si imi calculeaza deducerea de baza (eu nu am pus nici o bifa nicaieri ). E singura salariata pentru care se calculeaza deducere de baza (are contract partial). Cum se poate debifa?

Probabil aveti bifa pusa pe cumul functie in nomenclator deducere generale. Scoateti bifa si dati recalcul Screenshot_17.png

Comment

Nu este pus nici o bifa

Comment

dar ce tip de contract este angajata dvs? pentru ca daca ii face deducere atunci sigur nu e cumul functie si trebuie sa vedeti unde e pusa bifa in conditii salarizare si daca bate cu ce e in nomenclator

Comment

Are contract partial, dar e functia de baza

Comment

este cu contract de munca partial, cu 4 ore (a fost un an de zile in suspendare)

Comment

Pai daca e trecuta functie de baza, cum sa nu ii calculez eu in program deducere? Tipul de contract va spune ca daca e functie de baza trebuie sa aiba si deducere, deci daca doriti fara deducere trebuie sa o incadrati pe cumul functie.

Comment

Original a fost postat de Irina Vezi Post
                Pai daca e trecuta functie de baza, cum sa nu ii calculez eu in program deducere? Tipul de contract va spune ca daca e functie de baza trebuie sa aiba si deducere, deci daca doriti fara deducere trebuie sa o incadrati pe cumul functie.
                Da, corect asa e.
                Cu atatea modificari m-am zapacit. Multumesc!

Comment

Working...
                X