Anunt

Collapse
No announcement yet.

configurare stat plata salarii

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

Pai daca nu gasiti in lista pe specific lista CAM inseamna ca nu aveti o versiune potrivita de program. Faceti upgrade cu versiunea de pe site.

Comment

Buna ziua,
      Pe statul de plata la "titlu" imi apare doar "Stat de plata luna noiembrie". Cum fac sa apara si anul? Ex: Stat de plata luna noiembrie 2018. Multumesc

Comment

Mergeti in configurare lista si in antet aduceti informatia, va atasez un print screen ca sa va fie mai usor. configurare.jpg

Comment

Super. Multumesc frumos

Comment

Buna!
            La configurarea statului de salarii, pentru a reusi sa-l incadrez intr-o singura pagina, este posibila configurarea pe doua randuri a coloanelor? (Nu gasesc in configurari decat "linii in capul de tabel"; pentru corpul tabelului nu este posibila aceasta configurare?

Comment

Eu unul inca nu am gasit acesta optiune, insa daca vrei poti sa iti configurezi o varianta mai scurta prin afisarea doar a unor coloane care iti sunt tie necesare. Poti avea unul detaliat si unul restrans unde sunt doar cea ce consideri tu ca este necesar sa iti apara pe foaie. Eu am cred ca 5 variante, cred ca am configurat o varianta de incape pe o foaie A4 pe care o trimiteam la somaj cand am avut salariati pentru care primeam o parte din salariu (tineri absolventi sau someri peste 45 ani).

Comment

Original a fost postat de alexadi Vezi Post
                Eu unul inca nu am gasit acesta optiune, insa daca vrei poti sa iti configurezi o varianta mai scurta prin afisarea doar a unor coloane care iti sunt tie necesare. Poti avea unul detaliat si unul restrans unde sunt doar cea ce consideri tu ca este necesar sa iti apara pe foaie. Eu am cred ca 5 variante, cred ca am configurat o varianta de incape pe o foaie A4 pe care o trimiteam la somaj cand am avut salariati pentru care primeam o parte din salariu (tineri absolventi sau someri peste 45 ani).
                Multumesc!

Comment

Working...
                X