Buna. am o problema legata de un partener strain care are sold in valuta 0, dar la sold in lei apare o suma care cred ca provine din regularizare valuta. Este posibil asa ceva? Daca da cum se poate regla acest sold?
Anunt
Collapse
No announcement yet.
sold lei partener strain
Collapse
X
-
Daca regularizarea din care banuiti ca provine este din cursul acestui trimestru, stergeti-o si dati refacere stocuri solduri...
Daca nu, atunci faceti o noua regularizare, la care puneti cursul ZERO... zero inmultit cu orice numar da zero, deci soldul in lei va fi zero...
Apoi dati refacere stocuri/solduri, refacere completa jurnal si verif coerenta date.
In continuare examinati listele cu solduri parteneri, precum si balantele de parteneri, pentru a vedea daca soldurile sunt cum ati dorit sa fie...
Apoi verificati SOLDURILE FINALE din balanta sintetica parteneri centralizata cu toate 3 bifele pe da, daca pica cu soldurile finale din balanta contabila... sau, macar, sa fie pe aproape...
Bafta..._____________________________
Cu bine, Adi.
-
Este posibil sa aveti legaturi pierdute sau necorelatii plati/incasari care tin de acel partener, caz in care soldul din solduri parteneri nu mai corespunde cu soldul din obligatii plata/incasare. Daca este asa, atunci aceste probleme trebuiesc rezolvate.
@adi_ciobotaru
Nu stiu daca este corecta folosirea unui curs 0; pot aparea probleme, ulterior, la vreo impartire. Oricum, avand soldul in valuta 0, cu orice curs ai regulariza, soldul in lei va rezulta tot 0.
Comment
Comment