Buna ziua, nu avem o constanta ce se poate seta conform notei de credit dar vom incerca sa gasim o solutie de rezolvare pentru acest caz.
Anunt
Collapse
No announcement yet.
e-factura import facturi
Collapse
X
-
Buna ziua,
pentru numarul de factura de genul R254318.... se poate seta cumva in carnetul de documente pentru a prelua corect importul la facturile de iesire ? Am pus R la serie dar nu le preia. Atasez si numarul facturii emisa de client. Multumesc!
Screenshot 2025-05-30 185428.png
Later edit: am introdus carnetul de documente cu seria R in fereastra de sus "carnet generic" si merge acum.
Screenshot 2025-07-06 105136.png
Se preia asa cum apare in imaginea de mai jos (fara campul serie) si se poate salva. Daca aleg optiunea "factura este: emisa de beneficiar" imi da eroare "introdu numar document". Daca las optiunea "factura este: normala" o salveaza dar la numar document in liste pune numerele incepand cu 1 apoi 2, 3 etc
Screenshot 2025-07-06 105441.pngLast edited by petrisor; 06 July 2025, 11:18.
Comment
-
Se pot prelua numerele de facturi de la OMV in campul "numar" ? Multumesc!
Screenshot 2025-08-04 152317.png
Comment
-
Original a fost postat de alexadi Vezi PostLa importul facturilor de iesire din Efactura exista posibilitatea de a le genera operate? Am la un client si sunt cateva sute de facturi pe care trebuie sa le operez. Eu am cautat dar nu am gasit si de aceea intreb.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Comment
Comment