Firma este tva la incasare si am o ciudatenie la facturile emise, din modul iesiri ca aleator in fiecare luna sa am cateva facturi la care tva la incasare sa nu fie selectat cu toate ca firma este tva la incasare, a mai patit cineva acest lucru? Ce as putea verifica sa imi dau seama ce se intampla, luna aceasta de exemplu am avut 2 facturi care nu erau bifata tva la incasare dupa ce am emis o factura catre o firma filiata, iar apoi dupa aproximativ 10 facturi imi mai apare o factura.
ps: patesc acest lucru sa am facturi emise fara sa fie bifate tva la incasare aleator in mai multe firme din baza, ce as putea verifica sa elimin eroarea? Nu e in fiecare luna dar se intampla.
Ps2: Am vorbit cu colega mea si aceste facturi sunt introduse cu acceleratorul de facturi emise prin actionarea butonului F4, sa fie aici o eroare ceva?
ps: patesc acest lucru sa am facturi emise fara sa fie bifate tva la incasare aleator in mai multe firme din baza, ce as putea verifica sa elimin eroarea? Nu e in fiecare luna dar se intampla.
Ps2: Am vorbit cu colega mea si aceste facturi sunt introduse cu acceleratorul de facturi emise prin actionarea butonului F4, sa fie aici o eroare ceva?
Comment