Anunt

Collapse
No announcement yet.

linii in coloana Denumire Articol

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• linii in coloana Denumire Articol

Buna ziua,

Pe factura de iesire Denumirea Articolului este prezentat pe o singura linie.
    Avem un articol care ar trebui mentionat pe doua linii.
    Cum as putea configura factura ca Denumirea Articolului sa apara pe doua linii?

Va multumesc,

Puneti constantele urmatoare pe da Screenshot_4.png si puneti o bara in picioare in denumirea articolului in locul in care doriti sa se faca break ul

Comment

Multumesc! A mers.
      Pentru cei ca mine , care nu au bara verticala pe tastatura se aduce cu ALT 124.Tineti ALT apasat.

Comment

Original a fost postat de Irina Vezi Post
        Puneti constantele urmatoare pe da [ATTACH=CONFIG]1597[/ATTACH] si puneti o bara in picioare in denumirea articolului in locul in care doriti sa se faca break ul
        Buna ziua!

Am si eu nevoie de ajutor pentru a duce denumirea clientului pe 2 randuri. Am pus DA la cele 2 constante, am pus bara simpla unde vreau sa se imparta numele, dar nu apare deloc a doua parte a numelui. Arata asa:

image.png

Daca nu pun bara apare asa:

image.png

Multumesc,
        Andrea

Comment

Eu unul as fi incercat si o romaneasca in varianta 2 cea fara bara daca dupa spital mai pun 2 spatii nu duce corect TI pe randul 2 si iese Tirgu ocna pe randul 2 complet.

Comment

Original a fost postat de alexadi Vezi Post
            Eu unul as fi incercat si o romaneasca in varianta 2 cea fara bara daca dupa spital mai pun 2 spatii nu duce corect TI pe randul 2 si iese Tirgu ocna pe randul 2 complet.
            Buna idee, a mers, multumesc!
            Andrea

Comment

Working...
            X