Anunt

Collapse
No announcement yet.

descarcare de gestiune

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

Miscarile cu marfa au inceput doar in aprilie 2010, cand s-a receptionat pe tipul contabil ?marfa in depozit? pentru ca inca nu era deschis magazinul pentru vanzare marfa cu amanuntul (bar + piese de schimb auto), urmand ca la deschidere, adica in luna iunie, sa se transfere la ?marfa in magazin?. De asemenea, tot pe iunie s-au inregistrat produse finite (cafea, ceai, cappuccino, etc ? ce se vinde la bar), care s-au transferat la ?marfa in magazin?. Mentorul este legat la casa de marcat, iar monetarele se fac prin preluare bonuri emulare tastatura. Preturile de achizitie apar pe livrare la monetare. Cu stocuri valorice nu s-a lucrat. Sunt doar doua gestiuni in cadrul firmei.
    In sfarsit, nu am reusit sa-mi dau seama de ce face asa, dar am observat ca daca vand tot stocul de marfa, apare pe zero si in contabilitate si in gestiune ceea ce cred ca e ok. Am setat constanta si pe ?da? si pe ?nu? si ramane zero in ambele variante. In liste -> mentor -> contabile -> note tip -> inchidere tva, nu face nici o corectie daca e pe ?nu?. Daca e pe ?da? face o corectie, dar cu valoare de 0,05. Important e ca ramane contabilitatea si gestiunea pe zero. Cred ca o las pe ?nu?, pentru ca apare corect soldul chiar daca exista marfa pe stoc.
    Daca descopar noutati, revin.
    Multumesc de sfaturi.

Comment

descarcare de gestiune la marfa TVA 9%

Am mai multe farmacii care vand medicamente cu TVA 9% si OTC cu 24%. La marfa cu 24%, calculatorul face decarcarea de gestiune corect, iar la 9% incorect. Daca stie cineva sa imi spuna ce tb sa fac sa imi faca si descarcarea cu 9 % corect, raman profund indatorata. Multumesc.

Comment

Working...
      X