Anunt

Collapse
No announcement yet.

Eroare D112 - societate cu obiect de activitate software

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• Eroare D112 - societate cu obiect de activitate software

Buna ziua,
    la intocmirea declaratiei 112 aferenta lunii nov23, intampin urmatoarele erori/antentionari:

A: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratA (1)
    atentionare regula: S24.2: daca dat_CASS=true si A_8>0, atunci A_11 > 0
    A: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratA (1)
    atentionare regula: S26.2: A_13 (3100) = A_11(0) pt dat_CAS=true si dat_CASS=true
    E: asigurat (1) [idAsig = 1]
    eroare regula: S9r: bifa_pilon2=1 doar daca datCAM = 1 si ( A1 in (25,48,50) sau exista cel putin un B1 in (25,48,50))

Ce nu fac bine?
    Mentionez ca societatea are un singur angajat care a optat pt contributia la pilonul 2 (cas = 25%).

Multumesc!

Nu cred ca e legat musai de pilonul 2 de pensii. Ce fel de angajat e, strain cumva? tine mai mult de datele lui si de tipul de contract selectat pentru el

Comment

E cetatean roman, si nu am schimbat nimic fata de luna trecuta, cand nu am avut erori.

Comment

Eu am facut testare pe firma de agricultura si nu am nici o problema. Va rog sa luati legatura cu distribuitorul dvs sa vada pe baza de date despre ce e vorba

Comment

1.jpg
          2.jpg
          3.jpg
          4.jpg
          5.jpg
          6.jpg

Am incarcat mai sus cateva screenshot uri , poate sesizati dvstra ceva in neregula.
          Multumesc.

Comment

Am facut si eu la firme de agricultura si constructii si e ok...doar aici la firma de soft am probleme.
            In vectorul fiscal din aplicatia de declaratii trebuie sa modific ceva fata de luna trecuta (oct)?

Comment

Da, asa pe firma de it sunt erori. Era bine daca spuneati de la inceput ce fel de firma aveti, scuteam timp. Va dati seama ca modificarea de la it a intrat in vigoare pt luna noiembrie. Nu avem inca scoasa versiune de declaratii si nici duk ul nu este actualizat pentru cei din it. Trebuie sa asteptati versiune

Comment

Ok, imi cer scuze, era specificat in subiect...

Comment

Working...
                X