ro
WinMENTOR … pentru calculatoare care nu ştiu contabilitate!

Pachetul de programe de gestiune WinMENTOR, realizat în mediul de programare vizuală Delphi, a fost creat special pentru lucrul în reţea și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows.

WinMENTOR este destinat utilizării de către firme cu profil de comerţ en-gros și en-detail, producţie industrială și agricolă, construcţii, audit financiar-contabil, alimentaţie publică, servicii, etc.

Pachetul de programe este astfel conceput încât poate fi folosit și de către persoane neiniţiate în contabilitate, odată ce configurarea iniţială a fost definitivată sub îndrumarea coordonatorului departamentului economic.


Informare D112

Ordinul 1942/2020 ce reglementeaza noi modificari in declaratia 112 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 426 din 21 mai 2020, iar specificatiile de pe site-ul ANAF prinvind D112 au fost actualizate în data de 22.05.2020, cu modificari majore ce implica schimbarea semnificativa a structurii declaratiei.

Versiune nouă WinMENTOR 885.02

Această ultimă versiune conține modificări la salarii privind indemnizaţia pentru supraveghere copil și indemnizaţia de şomaj urgenţă, care sunt excluse de la aplicarea facilităţilor din construcţii şi de la aplicarea scutirilor de impozit pentru contractele neimpozabile cf. art 60 din Codul Fiscal.

Versiune nouă – DECLARAŢII 220.01

Noua versiune cuprinde declaraţia privind obligaţiile de plată la bugetul de stat (D100) actualizată conform OPANAF nr.935/ 2020, valabil începând cu 03/2020, publicat în data de 21.04.2020. Astfel, pe lângă rubricile deja cunoscute, în cuprinsul formularului, la capitolul Impozite și taxe care se plătesc în contul unic s-a introdus un nou rând, Bonificație, care vizează reducerile care se acordă potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului (OUG) nr. 33/2020.

Paște fericit

Și de Paște, rămânem în siguranță cu toții, pentru a-i proteja pe cei dragi nouă!
Sărbători luminoase!


Mai multe ştiri
Multumim pentru abonare la newsletter. Veţi primi un email de confirmare.