Despre noi

Despre noi

Din 1994 TH JUNIOR a lansat pe piața românească 3 generații de aplicații de gestiune, înglobând de fiecare dată cele mai noi tehnologii și cele mai utile funcționalități pentru a spori eficiența utilizatorilor săi.

După mai bine de 30 ani de activitate pe piața autohtonă de software de gestiune, grupul de firme TH a făcut ca, prin gama produselor MENTOR, să fie un jucător respectat, a cărui voce se cere auzită odată cu fiecare schimbare majoră în legislația financiar-contabilă sau fiscală.

Produsele software de gestiune de sorginte 100% românească au câștigat în permanență respectul celor care le utilizează, iar cele din gama MENTOR au contribuit din plin la această imagine.

Obiectivul nostru:

Dezvoltarea de aplicații de gestiune 100% românești, cu specialiști români și pentru specialiști români.

Acoperirea în întregime a teritoriului național prin colaboratori în regim de distribuție: rețeaua de distribuție WinMENTOR, formată din 54 de firme independente, cu personal instruit și autorizat de producător, poate ajunge în cel mai timp scurt în orice punct, pentru a deservi orice client, indiferent de dimensiune sau domeniu de activitate.

În întreaga Românie, peste 45.000 de persoane lucrează cu aplicații din gama WinMENTOR, în peste 12.000 de firme private, ONG-uri sau instituții de stat. Inovația, spiritul competitiv și dedicarea au caracterizat în permanență colectivul care oferă de peste 30 ani pieței de software de gestiune din România soluții complete în timp util.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
WinMENTOR MAGAZIN ONLINE © 2024

CR2