Despre noi

Din 1994 TH JUNIOR a lansat pe piaţa românească 3 generaţii de aplicaţii de gestiune, înglobând de fiecare dată cele mai noi tehnologii şi cele mai utile funcţionalităţi pentru a spori eficienţa utilizatorilor săi.

După mai bine de 21 ani de activitate pe piaţa autohtonă de software de gestiune, grupul de firme TH a făcut ca, prin gama produselor MENTOR, să fie un jucător respectat, a cărui voce se cere auzită odată cu fiecare schimbare majoră în legislaţia financiar-contabilă sau fiscală.

Produsele software de gestiune de sorginte 100% românească au câştigat în permanenţă respectul celor care le utilizează, iar cele din gama MENTOR au contribuit din plin la această imagine.

Obiectivul nostru:

Dezvoltarea de aplicaţii de gestiune 100% româneşti, cu specialişti români şi pentru specialişti români.

Acoperirea în întregime a teritoriului naţional prin colaboratori în regim de distribuţie: în 2016 reţeaua de distribuţie WinMENTOR, formată din 54 de firme independente, cu personal instruit şi autorizat de producător, poate ajunge în cel mai timp scurt în orice punct, pentru a deservi orice client, indiferent de dimensiune sau domeniu de activitate.

În întreaga Românie, peste 30.000 de persoane lucrează cu aplicaţii din gama WinMENTOR, în peste 12.000 de firme private, ONG-uri sau instituţii de stat.
Inovaţia, spiritul competitiv şi dedicarea au caracterizat în permanenţă colectivul care oferă de peste 21 ani pieţei de software de gestiune din România soluţii complete în timp util.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
WinMENTOR MAGAZIN ONLINE © 2022

CR2