s-a notat Dragos
s-a notat Dragos
nu am butoane libere ? unde or fi
unde e butonul shortcut? in setari pe undeva - unde-a alea
Sageata in jos din imediata apropiere (in stanga) a butonului de Iesire din Date.
PS: Irina: sa stii ca m-am gandit la asta cand am scris
Buna ziua,
Am importat 1000 de facturi de intrare dintr-un singur fisier (servicii).
Dar mai am 4 fisiere (fiecare 1000 facturi...) de importat, iar la al 2-lea nu se mai intampla nimic, se blocheaza mentor si tot ce mai pot face este sa restartez.
Oare nu este permis import repetat in aceeasi luna?
Multumesc!
Din cate stiu eu nu, stiu ca si eu am importat partiale si nu am avut probleme. La facturi imi mai dadea eroare la numere, cea ce rezolvam asa: rulam reconstruire sysid, deblocare numere documente, refacere carnete documente si refacere stocuri/solduri. si vezi ce efect are, am mai avut eroare la import si din cauza ca nu aveam serie unica de facturi la configurare din eroare o colega trecuse eronat seria si era identica cu cea de anul trecut, modificat si am rezolvat problema. Sper sa te ajute. Incearca si o delogare din wimentor si o relogare dupa fiecare fisier fiind multe ma gandesc sa nu ramana ceva agatat in memorie si sa dea eroare.
Multumesc.
A functionat.
Buna ziua, se pot importa Extrase MT940 in Winmentor? Daca nu, care e modalitatea de imoport a extraselor bancare in Winmentor? Multumesc
Eu zic ca nu ai nici o sansa cu aceste extrase MT940 in winmentor clasic, poate o stii in varianta oracle. In mentor singura varianta sunt cele de incasari/plati din import alte programe :
http://ftp2.winmentor.ro/WinMentor/D...e%20aplicatii/
multumesc;
stie cineva unde se gasesc structurile de import pentru Winmentor Enterprise?
De asemenea, cunoasteti un consultant bun pentru structuri de import in Winmentor clasic? multumesc