Buna seara,
Cum se inregistreaza o autofactura pentru depasirea plafonului pentru cheltuieli de protocol (cadouri individuale ce depasesc 100 lei)?
Multumesc,
O seara placuta!
Buna seara,
Cum se inregistreaza o autofactura pentru depasirea plafonului pentru cheltuieli de protocol (cadouri individuale ce depasesc 100 lei)?
Multumesc,
O seara placuta!
Autofacturarea in mentor se face prin note contabile cu index pentru baza si tva ca sa se duca in jurnal. Factura se face de obicei manual.
Buna ziua,
Ce se completeaza la index pentru baza si TVA? Tot referitor la o autofactura pentru
achizitie intracomunitara de la Amazon, cum se inregistreaza in winmentor?
S-a mai schimbat intre timp cate ceva in programul nostru, a aparut pe macheta un combo box ca in print screen autofactura.jpg
Buna ziua,
am incercat sa emit autofactura, dar apare aceasta eroare: Eroare autofactura.PNG
Cum pot face?
Sa ignorati mesajul de avertizare da-ti ok si, cred ca se poate depune fara probleme xml. Incercati si vedeti daca este asa.
Va multumesc!
Buna ziua!
Incepand cu versiunea 24.041/3 nu se mai pot trimite in e-factura aceste autofacturi. Ce putem face? Mentionez faptul ca la versiunile anterioare nu au fost probleme. Am discutat inclusiv cu tehnicianul si mi-a spus ca e o problema de la versiune.Autofactura-efactura.PNG
Ultima oara editat deOfelia; 22 May 2024 la 00:00
Vom scoate versiune care rezolva problema autofacturilor pe efactura. Cel mai probabil in aceasta saptamana va fi disponibil nu nou kit de mentor.
Va multumesc!