Am achizitionat o cheie de retea cu 2 user. Pana acum am utilizat variata extins monopost.
Ce trebuie sa instalez sa functioneze cheia noua?
Am achizitionat o cheie de retea cu 2 user. Pana acum am utilizat variata extins monopost.
Ce trebuie sa instalez sa functioneze cheia noua?
Sunt necesare configurari speciale pentru lucrul in retea. Luati legatura cu distribuitorul sau producatorul.
deocmandata doresc doar sa folosesc noua cheie pe statia actuala.
Ce configurari sa fac? Si ce sa instalez?
Buna ziua
Instalati lmsetup.exe de pe ftp.winmentor.ro\WinMentor\Tools\Drivere HASP & TOOLS\Licence Manager\lmsetup.zip\. Daca sistemul de operare este 64-bit, inainte de rularea instalarii, configurati dupa specificatiile din documentul 135-Install_LM_Under_Windows_7.pdf aflat in aceeasi locatie.
Din MENTOR la pagina Service/Diverse/selectare tip protectie - alegeti Cheie retea Net10.
Daca calculatorul nu se afla intr-o retea este necesar sa descarcati in "winment" si fisierul nethasp_udp.ini de pe ftp.winmentor.ro\WinMentor\Tools\Customer_HASP\net hasp_udp.zip\. Acesta va fi redenumit nethasp.ini iar in interior se va inlocui la linia "NH_SERVER_ADDR=server.de.hasp" server.de.hasp cu 127.0.0.1
O zi buna!
Configurarile Borland-ului de pe ambele statii trebuie sa fie identice, iar calea trebuie sa fie catre calculatorul ce are functia de server.