Buna ziua
Cum se inregistreaza un monetar cu valoarea 0?
Pana acum nu am avut asemena cazuri si nu mi-l inregistreaza?
Folosesc carnetele de documente din mentor pentru monetare deci nu pot sa sar peste el.
Multumesc anticipat.
Buna ziua
Cum se inregistreaza un monetar cu valoarea 0?
Pana acum nu am avut asemena cazuri si nu mi-l inregistreaza?
Folosesc carnetele de documente din mentor pentru monetare deci nu pot sa sar peste el.
Multumesc anticipat.
Programul permite si inregistrarea monetarelor cu valoarea 0. Probabil aveti setate constante care nu va permit dvs acest lucru. Constantele care v-ar interesa sunt : Monetarul descarca doar la pretul de vanzare sau Vanzari pe monetare pret vanzare=pret inregistrare. Puneti-le pe nu.
Am facut aceste modificari dar tot nu imi permite salvare monetar cu 0. Imi cere sa introduc articole?
Nu m-am gandit ca vreti monetar fara articol. Firesc este sa aveti articol cu valoarea 0....nu vad la ce v-ar folosi un astfel de monetar fara articol. Folositi un articol generic fara descarcare....
S-a scot de la casa un monetar in mod normal si din greseala s-a mai scos unul, imediat dupa. Evident cel de-al doilea a fost cu valoare 0.
Daca blochez acest monetar se poate intampla ceva?
Eu zic ca va ramane solutia cu un articol generic fara descarcare...altfel nu vad cum ati putea bloca numarul
Ma refeream la butonul blocat de langa anulare document (stanga sus in macheta de maonetare). Nu ma poate ajuta in acest caz?
Chiar daca vreti sa il puneti pe blocat, tot vrea articol pe el.
Da asa este, am incercat si eu intre timp.
Ramane solutia cu articol generic.
Multumesc pentru raspunsuri.