Avem porobleme cu D394 la firmele unde importam date din alte aplicatii ...
Facturile de iesire (si incasarea in numerar) ale unui client le importam in Mentor dintr-o alta aplicatie. Pana in 30.06.2016, totul a mers bine in ceea ce priveste si D394.
Incepand cu luna iulie 2016, facturile se importa frumos in Mentor dar nu sunt aduse in D394. I-am dat orice este posibil (verificari, reindexari, coerente, inclusiv optiunea noua de la intretinere cu optimizarea), nu a mers.
Am observat ceva interesant:
Dupa ce am intrat pe factura si i-am dat "Modificare" butonul "TVA la incasare" importat pe "Da" a sarit pe "Nu" desi fiind o firma cu TVA la incasare corect configurata trebuia sa apara pe toate facturile. Dupa corectie si salvare respectiva factura a fost recunoscuta si in D394.
Asa am rezolvat luna iulie 2016, noroc ca s-a prelungit termenul pana in 30 august ca doua zile cineva s-a chinuit sa le faca....
Am verificat si noua structura privind importul de date (modificata odata cu aparitia vers. 827.05, ftp://ftp2.winmentor.ro/WinMentor/Ve...%20clienti.pdf) si am actualizat-o, dar avem acelasi rezultat, nu merge ...
Mai foloseste cineva importul de date din alte aplicatii? Ce modificari ati facut dupa ultima actualizare? Multumesc anticipat!