Bună ziua,
La declarația 205, la persoanele care au avut concediu de maternitate, sumele plătite din FNUASS apar la col,,Alte deduceri,, este corect??
Bună ziua,
La declarația 205, la persoanele care au avut concediu de maternitate, sumele plătite din FNUASS apar la col,,Alte deduceri,, este corect??
Sumele apar pe Alte deduceri, deoarece indemnizatia de maternitate este neimpozabila. Astfel, pe coloana Alte deduceri se duc toate sumele neimpozabile.
Indemnizatia pentru accident de munca trebuie sa apara la rubrica Alte deduceri? La mine a aparut o suma cu minus in una din lunile in care a fost accidentul de munca.
Multumesc.
Luati 154.01 de pe site.
Am instalat ultima versiune, am refacut declaratia si am primit urmatoarea eroare
E: benef (4)
eroare atribut: dedu_alte: valoarea '-173' nu se incadreaza in intervalul cerut
M-am uitat peste statele de plata si acest angajat figureaza cu indemnizatie pentru accident de munca, in lunile in care apar sumele cu minus.
Are legatura cu faptul ca s-a acordat deducere la calculul imp. pe salarii pentru luniile in care a avut acesta indemnizatie.
Din cate tin minte initial s-au inreg. concediile ca Boala obisnuita dupa care s-au facut rectificative in urma deciziei ITM pt. accident de munca.
Multumesc.
Eu am sters suma din casuta.