buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie.
societatea achizitioneaza mijloace fixe, le-am inregistrat, dar cand sa intru la rezolvare mijloace fxe, sa stabilesc durata, nu ma lasa sa salvez, scrie demo. care este cauza?
buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie.
societatea achizitioneaza mijloace fixe, le-am inregistrat, dar cand sa intru la rezolvare mijloace fxe, sa stabilesc durata, nu ma lasa sa salvez, scrie demo. care este cauza?
Verificati aici daca keia HASP pe care intrati dvs are programat modulul de mijloace fixe.
Am introdus codul cheii in formularul din link , mi-a dat raspunsul Ultima actualizare: 11/06/2007 Extins / Baza / Retea (01) / Salarii retea / Mijloace fixe / nelimitat
apoi am pus codurile in spatiile corespunzatoare din mentor , am dat update si mi-a dat urmatorul raspuns: ”probleme la scriere in cheie... abandonez”. ce pot sa fac?
* mentionez ca sistemul de operare este windows 7 (in cazul in care afecteaza cu ceva)
Ultima oara editat deally_f5; 09 September 2013 la 18:50
Verificati daca la Reprogramare keie HASP apare ID-ul cheii. In caz contrar reinstalati driverele HASP. Mai puteti incerca scrierea codurilor folosind fisierul C5N.EXE din folderul WinMent.
In principiu, am mai vazut chei care au suferit "deprogramari". Cum a spus si antevorbitorul meu, puteti incerca sa reinstalati driverele HASP, apoi reprogramati cheia. Ce vreau sa adaug este ca, pentru a putea reprograma cheia, sistemul de operare trebuie sa fie pe 32 biti. Daca e pe 64 biti, trebuie cautat un calculator pe 32 pe care se pun driverele HASP si se foloseste utilitarul c5n.exe din WinMent pentru a o reprograma.
Incepeti cu o tentativa manuala de reprogramare cu c5n, poate merge si scapati de reinstalare drivere.
am facut urmatoarele:
- verificare sistem: windows 7 - 32 biti - ok
- instalare drivere + restart pc
- reprogramare cheie - preluare coduri de pe disc, cand dau update imi scrie: probleme la scriere in cheie, abandonez
- am incercat si cu c5n, se lanseaza executabilul , si se inchide rapid , abia apuc sa citesc ce scrie: hasp key not found.
curios ca la restul operatiunilor nu scrie demo, gen casa, introduceri facturi, salarii.
nu mai stiu ce sa fac.