Pagina 23 din 23 PrimulPrimul ... 13212223
Sunt afisate rezultatele de la 221 la 226 din 226

Thread: Erori mentor

alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 501

Implicit

Am mai scris acum ceva timp de acesta problema la alegerea de facturi in banca o data cu plata lor, acuma ma lovesc de ea si la compensari. Cum reusim sa scapam de ea si sa putem alege si noi o factura corect, dupa cum se vede mai nou numerele de facturi importate apar cu zero ele fiind importate in serie (asa sunt aduse automat din xml ca sunt serii ori mai lungi de limitarea impusa de 32 biti ori au si caractere prin ele), acest lucru face ca in anumite situatii face cum e si cazul de fata sa platesti/compensezi o asemenea factura este un joc de alba neagra sau ruleta ca alfel nu am cum sa-i spun. a se vedea in poza 206.COMPENSARE.jpg
    facturape care o caut sa o aleg este 2255100431 (sunt in momentul de fata doar 15-20 in sold care incep cu 225)

Data inscrierii
    April 2009
    Posturi
    123

Implicit

Până se remediază problema, eu iau cu copy paste ultimele 5-6 cifre care apar in campul "serie" si le trec la campul "numar". Treaba asta e bună și pentru cazul in care apar necorelări in liste -> service -> plati/incasari-> necorelari obligatii.... Dacă nu ai nimic la campul ”numar”, nu mai poti rezolva necorelările. Sper sa se rezolve cat mai repede. La unii furnizori (OMV, Metro etc) numerele de facturi se preiau tot la serie, chiar daca nu contin litere ci doar cifre.

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 501

Implicit

Citat Original a fost postat de alexadi Vezi Post
    Am si eu o eroare referitoare le seriile de facturi si anume:
    Utilizatorul foloseste in 2023 o serie sa zicem ABC 2023 cu ultimul nr in 1074
    Saptamana trecuta pe 3 ianuarie am amulat seria incepand cu data de 01.01.2024
    Vineri pe 5 si ieri pe 8 utlizatorul meu nu fu atent si a uitat sa schimbe seria asa ca atunci cand a facturat a putut folosii seria ABC 2023 si nr 1075
    Cum sa fac sa nu mai patesc asa ceva, ca evident ca nu pot intra eu in toti utilizatorii sa le schimb seriile, si cum le trec inactive ar trebui sa ii oblige sa le schimbe sa nu le dea voie sa salveze.
    Multumesc pentru raspuns.
    Putin peste un an de zile si inca problema exista are si tichet 60608/16.01.2024 m-am lovit ieri de ea in 2 moduri una la facturi si aici e grea ca avem efactura si ne facem varza seriile (pe o serie A aveam nr 17531 iar pe cealalta serie B numarul 1 cand am schimbat seria a ramas B din A a ramas nr 17531, daca pun manual nr 1 ma lasa, iar daca schimb din seria B in seria A si am nr 1 imi zice ca este ocupat si imi alege corect numarul, deci problema este cand seria noua(B) are nr liber mai mic ca seria veche (A) nu mai face verificarea cu ultimul numar folsoit si sa il puna pe urmatorul lasa ce numar gaseste de la seria veche A) iar a 2 la monetare unde tot asa a schimbat seria ca gresise si nu intelegea utilizatorul de ce el are numere cu probleme.

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 501

Implicit

Am o eroare intrebarea este simpla cum o rezolvam:
    Factura are o valoare, o vede corect peste tot mai putin in banca unde vede alta valoare, si de unde apare problemele ca o vede in necorelatii obligatii unde a o identifica e o aventura ca lipseste colana de serie ca numarul este 0.
    Atasez alaturat pozele unde se vede eroarea: 207.EROARE FACTURI FISA PARTENER.jpg 208.EROARE FISA PARTENER 2.jpg 209.EROARE FISA PARTENER 3.jpg 210. EROARE NECORELARE OBLIGATII.jpg
    Am plecat de la eroarea din necorelare obliagatii ca sa o rezolv insa nu am reusit, are cineva o solutie, ca eu n-am reusit.
    In factura 588.83, in de plata factura in macheta tot atat in fisa se duce 588.81 in banca la fel vad cu toate ca am putut plati la ea 588.83.
    Multumesc anticipat pentru ajutor

Intrebarea corecta este cand se scoate o versiunea care sa rezolve eroare ca am mai multe baza in care se manifesta, e clar o eroare care nu preia corect in fisa de partener suma facturi, alta baza aceeasi problema 211.EROARE FISA PARTENER.jpg
    Ultima oara editat dealexadi; 2 Zile in Urma la 18:21 Motiv: Aadaugat PS:

Data inscrierii
    April 2009
    Posturi
    123

Implicit

Citat Original a fost postat de alexadi Vezi Post
    Am plecat de la eroarea din necorelare obliagatii ca sa o rezolv insa nu am reusit, are cineva o solutie, ca eu n-am reusit.
    Salut, ti-am raspuns mai sus. Iau cu copy paste ultimele 5-6 cifre care apar in campul "serie" si le trec la campul "numar". In felul asta poti rezolva necorelarile.

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 501

Implicit

Salut, de rezolvat le-as rezolva chiar si cu zero la numarul de factura, problema este in codul sursa al softului ca imi duce factura cu vloarea de 588.81 lei in fisa cand corect ea este 588.83 lei, si la plata din factura inchide 588.83 lei si uita asa programul genereaza eronat o necorelare de -.02 bani necorelare generata de codul sursa care aduce eroant valorile in fisa de cont.

Am atasat in postul de mai sus 2 facturi din 2 baze de date care sunt cu aceeasi problema, am si client cu baza lui aceeasi problema.

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •