Buna ziua, ati incercat sa inlocuiti fisierele de la nivel de @SAFT?
http://download.winmentor.ro/WinMent...in%20@SAFT.zip
Buna ziua, ati incercat sa inlocuiti fisierele de la nivel de @SAFT?
http://download.winmentor.ro/WinMent...in%20@SAFT.zip
buna ziua. Am o problema la modulul salarii. Cand vreau sa modific zilele libere in nomenclatoare nu am cum. Imi apare mesajul "Key violation". Problema e ca nici pontajul nu iese bine pentru ca ia lucratoare toate zilele din luna.
rezolvati din service/avarie/reconstituire sysid
Am si eu o eroare in compensari, incerc sa aleg o facutura si e cam greu, pentru ca seria facturi este trunchiata, am atasat acuma un caz cu o serie mica cea incercuita ar trebui sa fie JSTS dar apare cum se vede si in imagine doar F.JST , acesta e un caz fericit am un client care are serii mult mai mari si cand fac compensarile imi e spre imposibil sa nimeresc facturile le iau pe ghicite mai mult. 171.serie factura in comepnsare.jpg
Va ca nici in versiunea de 2025 nu scapam de eroarea legata de numarul de serie pe care mentorul nu stie sa-l aloce la schimbare, ceva sanse anul acesta, ca este greu sa tot schimbi seria si sa pui mereu numarul 1 ca sa=l aduca pe cel corect.
Am facut azi o majorare la un mijloc fix si am vazut ca nota contabila o face bine dar in modicare de preturi nu afiseaza nici un cont, am incercat sa-l pun eu manual dar tot asa face. atasez o poza pentru a fi mai usor de vazut cum arata. 201.imbunatatire mijloc fix.jpg
Salutare. Daca nota contabila e corecta, nu e nevoie sa afiseze contul.
Am reusit dupa ceva timp sa prind eroarea care apara la serverul de efactura si care imi blocheaza utilizatorul.
ele apar in ordine: 202.server efactura.jpg dau ok si apare 203.serverefactura eroare.jpg dau ok aici si apare 204.server efactura eroare 3.jpg dupa ok apare: 205.server efactura eroare 4.jpg dau ok si dispare dupa care daca am noroc inchid sesiunea daca nu trebuie sa o inchid fortat.
Buna ziua, problema este cauzata atunci cand doi sau mai multi useri acceseaza acelasi executabil.
Solutia fiind eliberarea locului prin iesirea din executabil.
Ultima oara editat deIulianC; Acum 2 Saptamani la 12:07
Acel server de efactura are folderul lui separat ca un utilizator de sine statator, deci este exclusa varianta de a avea accesare simultana, problema apare dupa ce ruleaza asa o perioada la mine cred ca a rulat cam 1 ora si pe urma a aruncat eroarea.