Buna ziua!
E completata constanta cu suma de 4300 lei. Versiunea pe care o am este 25.021/1.
Intre timp am reusit.
Multumesc!
Buna ziua!
E completata constanta cu suma de 4300 lei. Versiunea pe care o am este 25.021/1.
Intre timp am reusit.
Multumesc!
Buna ziua. Daca schimb functia la un angajat vechi, la salvare imi da eroare cu oug.168 se aplica ptr 0 lei din sal minim
Nu inteleg, angajatul dvs are cei 300 de lei completati? e vorba de suma scutita de pe pagina de salarizare. Daca aveti suma aici, trebuie sa respectati toate conditiile care au fost enuntate in toate postarile de mai sus.
Da, are trecut 300 si pe ultima pagina. Cand salvez da eroarea de care am scris, daca sterg cei 300 se salveaza. Am schimbat doar functia, restul nu s a schimbat cu nimic
Pai probabil nu indepliniti celelalte conditii, salar minim in constanta, salarii minim in nomenclator salarii minime si selectat pe ultimul tab in conditii salarizare plus constanta cu Limita superioara venit la 4300 lei.
A avut modificarile facute din feb ptr salariu din ianuarie si a fost ok, acum doar i am schimbat functia si da oug.168 se aplica ptr 0 lei din sal minim
Nu am vazut pana acum sa fie o legatura dar totusi verificati si aici
Screenshot_17.png
Aici este necompletat la tarif de cadrare, trebuie sa fie aceeasi valoare, in cazul meu minim pe economie si la minim si la maxim?
daca e necompletat nu ar trebui sa fie o problema. Eu alte idei nu mai am....doar sa dati print screen de peste tot, constante, salarii minime....