Sunt afisate rezultatele de la 1 la 4 din 4
    Data inscrierii
    August 2019
    Posturi
    9

Implicit Eroare generare XML Saf T

Buna ziua, imi apare eroarea urmatoare la generare XML si nu am gasit rezolvare in Lista erori posibile:
    F: MasterFiles (1) sectiune Customers (1) sectiune Customer (36) sectiune CompanyStructure (1) sectiune BankAccount (1) sectiune SortCode (1)
    eroare structura: elementul 'BankAccountNumber' ar fi trebuit sa apara de minimum 1 ori, dar apare efectiv de 0 ori

Ne poate ajuta cineva ?

Data inscrierii
    December 2010
    Posturi
    77

Implicit

Mergeti in Mentor, Constante generale, Declaratii. Undeva pe la sfarsit aveti 2 constante care se refera la transmitere Iban si pers de contact pt clienti. Eu le pun pe NU pe amandoua pt ca altfel ar trebui sa trec banca si cont la toti clientii. Cred ca la asta se refera eroarea

Data inscrierii
    August 2019
    Posturi
    9

Implicit

Multumesc mult, am rezolvat conform recomandarii.

Data inscrierii
    August 2019
    Posturi
    9

Implicit

La eroarea
    F: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (75) sectiune InvoiceLine (1) sectiune InvoiceLineAmount (1) sectiune CurrencyAmount (1)
    eroare structura: elementul 'CurrencyCode' ar fi trebuit sa apara de minimum 1 ori, dar apare efectiv de 0 ori
    nu pot modifica la Lei simbolul cu majuscule, nu imi da optiunea Modifica, in schimb la EURO m-a lasat sa modific. Aveti va rog vreo solutie ?

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •