Anunt

Collapse
No announcement yet.

Eroare Refacere stocuri/solduri

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• Eroare Refacere stocuri/solduri

Buna ziua!

La o baza de date noua, prima luna ianuarie 2025. Am avut un mesaj de eroare la initializarea unui salariat, m-a scos afara si dupa restart primesc mesajul de eroare din imagine.

Ce as putea sa fac? Am incercat mai toate din Service/Avarie (Verificare structuri, Verificare coerenta date/salarii, Reconstituire SysID), am ramas in pana de idei :-(

Multumesc!
    Andrea
    Attached Files

vad ca sunt ceva fisiere de tip .lck o rulare de mentlck sa le gaseasca si sa le stearga?

Comment

Am încercat și mentlck, a găsit doar unul, l-a șters, tot nu merge :-(

Comment

Pare legat de tabla modifcm care este tabla care tine conditile de salarizare. Daca ati scapat de lck uri, faceti o salvare de luna si restaurare cu executabilul de restaurare. Daca nu reusiti asa, luati legatura cu distribuitorul dvs sa va ajute.

Comment

Original a fost postat de Irina Vezi Post
          Pare legat de tabla modifcm care este tabla care tine conditile de salarizare. Daca ati scapat de lck uri, faceti o salvare de luna si restaurare cu executabilul de restaurare. Daca nu reusiti asa, luati legatura cu distribuitorul dvs sa va ajute.
          Ce inseamna o salvare facuta la timp :-)
          Nu mai puteam sa fac nimic pe firma, aveam butonul mare rosu cu "Refacere stocuri/solduri". Dar aveam o salvare de baza de date de ieri, am restaurat-o pe aceea si totul este in regula.

Multumesc tuturor de ajutor,
          Andrea

Comment

Working...
          X