Pagina 9 din 9 PrimulPrimul ... 789
Sunt afisate rezultatele de la 81 la 85 din 85
    alexadi e online acum Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 477

Implicit

Azi am terminat cu lucrul de acasa si am revenit la birou, unde am toate datele disponibilie asa ca revin cu problema care nu este rezolvata la importul facturilor de iesire din spv.

Verificat 3 conturi de smart bill ale clientilor serile sunt corecte cu cea ce am si eu in winmentor, dar acest soft le trimite vad eronat in spv si la import la mentor a ramans acuma un spatiu si un punct la serie din cauza caruia nu se importa.
    Caz concret
    serie client: EXP 172.serie smart bill.jpg
    serie winmentor: 174.serie winmentor.jpg
    Import facturi efactura wimentor: 173.import fact iesire spv winemntor.jpg
    Eroare import efactura wimentor: 175.eroare import efactura.jpg

Cum se poate vedea clar seria clientului din softul lui de facturare este identica cu cea din winemtor dar cum viata bate filtul in xml din efactura acel soft trimite in loc de EXP1492 trimite EXP nr. 1492 in mentor la import pe ultima versiunea 25.22/1 bde care a rezolvat partial problema ajunge EXP . si asa ca primim eroare la import.

Acuma seria clientului nu pot sa o alterez si sa o fac eu cu "EXP ." cand ea corect este simplu "EXP"

Data inscrierii
    April 2022
    Posturi
    112

Implicit

Buna ziua,
    Dupa cum ati observat si dumneavoastra, problema cu exportul eronat al seriilor de carnete provine din alte softuri iar noi trebuie sa ne mulam dupa erorile lor.
    Vom incerca sa gasim o solutie si pentru aceasta situatie in care sa ignoram acel punct, la fel cum am facut si pentru sintagma „nr."
    Ca si solutie, puteti incerca sa puneti spatiere punct si iar spatiere, pentru a rezolva seria carnetului respectiv "EXP . "
    Ultima oara editat deIulianC; O zi in urma la 17:25

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 477

Implicit

Multumesc pentru raspuns stiu ca este nebunia lor o sa le fac si lor tichet ca nu e corecta seria.
    Problema este ca intre 2 vesiuni de mentor a aparut o modificare care cel putin in cazul de fata nu e corecta:
    inital smart bil trimite eronat: EXP nr. 1492
    prima versiune de mentor cu import facea EXP nr. 1492
    a doua versiune cea curenta (22) face EXP .1492
    Am facturile trase din spv de la prima vesiune in a 2 versiune se scoate doar "nr" nu corect " nr." asta spun eu legat de nerezolvarea cazului.

PS: Am trimis catre ei acest tichet cu seria eroanta chiar sunt curios sa vad ce imi raspund refeitor la seria mea.
    Ultima oara editat dealexadi; 3 Ore in Urma la 16:47

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 477

Implicit

Revin cu o intrebare lansata anul trecut si cum a aparut importul si la facturile emise poate reusim sa rezolvam si aceasta situatie:

Autofacturile emise de marile magazine si trimise de ei in spv.

Clientul are emise si trimise facturile din winemntor in spv, cum fac ca sa vad la import doar facturile acesea emise de beneficiar in numele meu. Ca acuma vad toate facturile, le filtrez si asa imi dau seama cum sunt doar ele, se poate face o bifa ceva prin care noi cei care emitem facturile din mentor sa importam de aici doar autofacturile emise de beneficiar in numele nostru?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Data inscrierii
    June 2020
    Posturi
    21

Implicit

@IulianC, @alexadi
    Se ignora doar "nr", fara punct.

Sincer, cred ca era mai bine de adaugat in ghid, ca trebuie adaptate seriile din Mentor.

Legat de modificarea ghidurilor, adaugati, va rog, o legenda cu data si ce s-a modificat.

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •